Okullar arası oryantiring ilçe şampiyonası, Florya Atatürk Ormanı oryantiring parkurunda oynanan müsabakalarla sonuçlandı. Her yıl yapılan müsabakalara yoğun bir ilgi olurken 6 kategoride gerçekleşen yarışmalara 15 okuldan toplam 260 öğrenci katıldı.


‘7'DEN 70’E SPORU HEDEFLİYORUZ’
Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz Küçükçekmece Belediyesi olarak 7’den 70’e tüm vatandaşlara spor yaptırmayı hedeflediklerini ifade ederek,  “Bu bağlamda birçok çalışmalar yapıyoruz. Bugün de burada oryantiring spor dalıyla alakalı yaklaşık 260 sporcumuzun mücadele ettiği müsabakalar yapıldı. Katılan tüm sporcularımıza teşekkür ediyorum. Tabi burada dereceye girip madalya almak önemli ama bu sporlarda mücadele etmek daha önemli. Ben tüm sporcularımızı tebrik ediyorum, kutluyorum. Kendilerine spor hayatlarında ve özel hayatlarında başarılar diliyorum” diye konuştu.
Florya Atatürk Ormanı’nda sabah başlayıp öğleden sonra tamamlanan oryantiring parkurunda oynanan müsabakalar sonunda dereceye girenler düzenlenen törenle madalyalarını aldı. 
 

Editör: Haber Merkezi