Ağrı’nın önde gelen ailelerinden Öztürk ailesinin mutlu gününde sevenleri yalnız bırakmadı. Ağrılı iş adamı hemşerimiz Emin Öztürk’ün oğlu, iş adamı hemşerimiz Yavuz Öztürk’ün yeğeni Civan ile Olena Sarıyer Baltalimanı’nda bulunan şık mekan Portex’de mutluluğa adım attılar. Pandemi şartları çerçevesinde yoğun önlemlere rağmen katılımcılar muhteşem bir nikah töreni olduğunu ifade ettiler. Yoğun bir katılımın gözlemlendiği nikahta sanatçılar Mustafa Baran, Tara Memedova, Sebih  Akuş, Yunus Ağrılı en güzel eserleri Civan ve Olena için seslendirdi. Müzik dinletisinde oldukça güzel vakit geçiren misafirler şarkı ve türkülere eşlik ederek genç çiftlerin bu mutluluğuna ortak oldu.

GENÇ ÇİFTLERİN NİKÂHINI KÜÇÜKÇEKMECE BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCISI M. SEDAT ÖZKAN KIYDI

Nikah şahitleri  ASKON Başkanı Orhan Aydın, TSP Grup Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Karaman ve İstanbul Ticaret Odası Meclis Üyesi Şenol Aras bu mutluluğa şahitlik yaptı. Çok sayıda iş adamı, siyasetçi ve hemşerimizin katıldığı nikah törenine katılımcılar arasında Süleyman Saka, Ömer Oruç, Şefik Engin, Nihat Oruç, Mehmet Çimik, Halit Baydar, Sedat Özkan, Murat Kaçmaz, Yunus Berket, Nedim Kolan, Necmi Kılıç, Mehmet Elçi, Ahmet Öztürk, Faruk Karaman, Hüseyin Kotan, Bahattin Saydam, Sıddık Uçar, Bişar Çoktin, Baran Oruç, Mahsut Konyar, Selami Özen, Faruk İlçek, Nimet İlçek, Necmi Karaman, Murat Çoktin, Ömer Nakuş, Gökhan Arhan, Erşan Ballı, Çetin Mamaz, Ramazan Doğan, Necmettin Öztürk, Kemal Özen, Ahmet Andiç, Faruk Yaşar, Nedim Kolan, Hüseyin Kudret göze çarpan isimlerdi.

Düğünün ardından açıklama yapan Emin Öztürk, ‘’ Bu mutlu günümüzde olağanüstü şartlara rağmen mutluluğumuza ortak olup katılım sağlayan, katılım sağlayamayıp mesaj gönderen,arayan,tebriklerini ileten,sosyal medyadan paylaşan tüm eş,dost,akraba ve hemşerilerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz ‘’ dedi.

Gazetemiz adına genç çiftlerimize bir ömür boyu mutluluklar diler, Öztürk ve Tuz ailelerini tebrik ederiz.

Haber Raşit Yıldırım - Zeki Erdoğan

Editör: Haber Merkezi