Saç sorunu yaşayan kişilerde, saç olmayan bölgeye ince bir tabakanın üzerine %100 doğal saçtan yapılan gerçek saçların ekilmesi ile uygulanan bir tekniktir. Protez saç için uygulanan alt yapı hava ve su geçirebilir, kullanımı gerçek saçınız gibidir.

 

Protez saç sektöründe farklı yapıda protez saçlar ve farklı teknikler kullanılır. Bu nedenle, saç protezini hangi merkezde yaptırdığınız çok önemlidir. Saç protezinizin tamamen doğal görünmesini ve kalıcı olmasını istiyorsanız, hangi merkezde, hangi teknik uygulanarak saç protezi uygulaması yaptıracağınıza çok dikkat etmelisiniz. Yanlış uygulamalar nedeniyle saçınız yapay görünebilir ve kısa sürede kullanılmaz hale gelebilir.

Bizler merkezimizde, yalnızca %100 doğal saç ve onaylı ürünler kullanarak ve sadece premium ve premium plus mode  protez saç tekniği ile saç protezi uygulamaktayız. Ve ayrıca Selehattin Filiz'in yeni projesi olan göz bebeği markası üzerinde çalıştığı platinum sistemi kullanılan markalarımızın içindedir.  Böylelikle, tamamen doğal görünecek saçlarınızı uzun yıllar, rahatlıkla kullabileceksiniz.

PLATİNUM SİSTEM NEDİR?

Bu sistemin diğer protezlerden farkı daha hassas ve daha doğal olmasıdır.  

İLETİŞİM BİLGİLERİ

İletişim ve daha fazla bilgi için 0530 870 4 774 numaralı hattı arayabilir ya da whatsapp üzerinden sorularınızı sorabilirsiniz.

Editör: Haber Merkezi