ESENLER-Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu tarafından gerçekleştirilen proje tanıtım toplantısına Göksu’nun yanı sıra AK Parti Esenler İlçe Başkanı Umut Özkan, Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis Üyeleri, ulusal ve yerel basın temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı. Belediye Başkanı Göksu konuşmasında, “Her sene Ramazan'ın tanımını bir kelimeyle ifade ederek Ramazan'ı kendi içinde tanımlamaya ve o yıl Esenler ‘de Ramazan'ımızı bu kelime etrafında yaşamaya gayret ediyoruz. Bu çerçevede Ramazan'ın bir diriliş olduğunu, unutulan birçok hasletlerimizin Ramazan'da yeniden harekete geçtiğini hep beraber görüyoruz” ifadelerini kullandı.

‘İFTAR SOFRALARINDA BULUŞACAĞIZ’

Göksu, iftar programlarıyla Esenler halkıyla kardeşliklerini pekiştireceklerini belirterek, "Şehir İftarları'nda, 15 Temmuz Şehitler Parkı'nda her gün ortalama 1.000 hemşehrimizle iftar yapacağız. Şehir İftarları, Sokak İftarları, Gençlik İftarları ile beraber 150 bin kişiyle iftar sofralarında buluşacağız. Herkesle gönül ikliminde buluştuğumuz bir Ramazan geçireceğiz Allah'ın izniyle" dedi.

PROJE VE ETKİNLİKLERİ TANITTI

Göksu daha sonra İftar Çeşme’lerinden Çınaraltı Helva Sohbetleri'ne, Alo İftar’dan Eve Teslim İftar’a, Anadolu’yu Mayalayanlar’dan Ramazan Sevinci'ne, Askıda İftar'dan Alo Sahur'a, Şehir İftarları'ndan Film Geceleri'ne kadar tüm Ramazan projelerini tanıttı.

Elizan Altunufağı / Kent Yaşam

Editör: Haber Merkezi