Gizem Özdilli’nin rengarenk Roman kostümü ile açılış sunumunu yaptığı etkinlik, MEB Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürü Ali Rıza Altunel ve Ayşe Hatun Özen Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi Cemal Özen tüm yıl boyunca müzik ve sahne sanatları eğitimi almış romanların eğitim sürecini anlattılar ve bundan sonraki projelerde de yer alacaklarını ifade ettiler.

‘’ÜNLÜLERDEN ROMAN PROJESİNE BÜYÜK DESTEK’’

Küçükçekmece’de yaşayan Roman vatandaşlarımızın fayda sağladığı bu projenin kapanış programına, öğrenciler jüri ve izleyiciler karşısında performanslarını gösterdiler. Jüri üyelerinden İstanbul Girls Orkestrası’nın kurucu-yapımcısı Filiz Naz, Yapımcı-Aranjör Münir Doğanay, Radyocu Can Batmaz öğrencilerin performanslarını değerlendirerek, önerilerde bulundular. Yapımcı Filiz Naz, roman öğrencilerden birine albüm yapmayı teklif ederken, yine yapımcı - aranjör Münir Doğanay başka bir öğrenciyi önümüzdeki günlerde görüşme yapmak üzere firmasına davet etti.

Proje devam ederken, roman vatandaşlarla bir araya gelen ve öğrencilerle görüşen sanatçılardan Deniz Gençay ve Arzu Arıkan final gecesinde de roman öğrencileri yalnız bırakmadılarGeceye . Trakya Rumeli ve Balkanlar Gönülbirliği Platformu Genel Başkanı Gökhan Aygün’de katıldı.

Savaş Zurnacı' nın müzik eğitimlerini, Volkan Ülker'in ise sahne eğitimlerini verdikleri öğrenciler, muhteşem gösterileriyle geceye damgalarını vurdular.

Coşkulu geçen etkinliğin ardından projeye destek olan katılımcılara, sanatçılara, proje kapsamında emeği geçmiş olan isimlere teşekkür belgeleri verildi.

MEB Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürü Ali Rıza Altunel ve Ayşe Hatun Özen Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi Cemal Özen bu tip projelere desteklerinin süreceğini ifade ettiler.

Kent Yaşam

Editör: Haber Merkezi