1 Kasım seçimine yoğun şekilde hazırlanıp hergün sabah saat 07:00’den akşam geç saatlere kadar açılışlar, ev ve esnaf ziyaretleri, toplantı ve halka yönelik tanıtıcı aktiviteler gerçekleştiren CHP Sarıyer İlçe örgütü Roman’ların yaşadığı Çayırbaşı’nı da ziyaret etti. Roman Milletvekili Özcan Purçu, CHP İlçe Başkanı Mehmet Deniz, İlçe Başkan Yardımcıları Rıfat Elmas, Deniz Çakıl ve Murat Demirkol, Romanlar tarafından sıcak karşılandı. Mahallenin sokaklarını dolaşıp, Roman evlerine misafir olan CHP grubu, yakınları vefat eden bir Roman aileye de taziyede bulundu.



Ziyaret sırasında içinde bulundukları yaşam koşullarından şikayet edip, iktidar tarafından kendilerine verilen sözlerin tutulmadığından şikayet eden Roman vatandaşlar, “Biz bir koli yiyecek, bir ton kömür istemiyoruz. Biz insan gibi yaşamak istiyoruz. Gelsinler burayı görsünler ondan sonra bizden oy istesinler. İstanbul’un en güzel ilçesinde bizlere layık görülen yaşamı görsünler” dediler.

CHP’lilerin mahalledeki ziyareti sırasında sevgi gösterisinde bulunan gençlerden birinin, “Çayırbaşı’na CHP’den başkası giremez” diye bağırarak tezahüratta bulunmasınden memnun olan CHP Sarıyer İlçe Başkanı Mehmet Deniz,”Merak etmeyin 1 Kasım’da sizlerin de desteği ile iktidara geldiğimizde yaşam koşullarınızı iyileştirmek için elimizden gelen her şeyi yapacağız” dedi. (Kent Yaşam-Sarıyer)

Editör: Haber Merkezi