Törende konuşan Sarıyer İlçe Emniyet Müdürü Ercan Çamırcı, emniyete yapılan bu bağışların kendileri için çok önemli olduğunu söyledi. Sarıyer Belediyesi’ne, Koç Üniversitesi’ne, Capital Şirketi’ne ve Borusan-Mercedes Otomotiv’e teşekkür eden Çamırcı, Sarıyer halkına artık çok daha güzel imkanlarda hizmet sunabileceklerini vurguladı.
 


Sarıyer Kaymakamı Gürsoy Osman Bilgin ise yaptı konuşmada emniyete araç ve motosiklet bağışında bulunan şirketlere ve temsilcilerine teşekkür etti. Kaymakam Bilgin, “Sizlerin yaptığı bu anlamlı bağışlar sayesinde bu destekler giderek daha da büyüyecektir. Üç misli, beş misli, on misli artarak daha da güzel hizmetlere vesile olacaktır. Hepinize çok teşekkür ediyoruz” dedi.
 


Yapılan konuşmaların ardından Borusan-Mercedes Otomotiv, Capital, Koç Üniversitesi ve Sarıyer Belediyesi’ni temsil eden isimler, polislere araçların anahtarlarını teslim ettiler. Sarıyer Kaymakamı Gürsoy Osman Bilgin, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Murat Karakaya ve Emniyet Müdürü Ercan Çamırcı hayırsever şirketlerin temsilcilerine tek tek teşekkür plaketleri verdi.
 
 Kent Yaşam
 
 

Editör: Haber Merkezi