CHP Sarıyer İlçe örgütü, Sarıyer  Sivaslılar Derneği’ni (SASİDER) ziyaret edip, Dernek Başkanı Ali Genç ve yönetim kurulu üyelerine yeni yönetim binalarının hayırlı olması temennisinde bulundular.  Ziyaretçiler arasında CHP’nin 1 Kasım seçim bildirgesini hazırlayan Sosyoloji Uzmanı Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Süleyman Sencer Ayata vardı.



SASİDER Başkanı Ali Genç konuklarını kapı karşılayıp, toplantı salonunda konuk ederken öncelikle dernek üyeleri ve CHP’liler tek tek kendilerini tanıttılar. Dernek Başkanı Ali Genç yaptığı konuşmada Sarıyer ve İstanbul’da yaşayan Sivas kökenliler olarak temsilde adalet istediklerini belirtip, “Sivaslıları dikkate alıp, aday listesine koyan partiler zarar etmez, oy oranları en az yüzde 10 artar.



Bizler vatanını, milletini seven, sorunlarına sahip çıkıp, çözüm önerileri getirirken, gerektiğinde elini taşın altına koymasını da bilen insanlarız. Her siyasi partiye aynı mesafe duruyoruz ancak cumhuriyetimize, demokrasiye, laikliğe ve Atatürk ilkelerini de kayıtsız şartsız sahip çıkıyoruz” dedi.



CHP İlçe Başkanı Mehmet Deniz ise ziyaretlerinin amacının siyasi propaganda yaparak seçim için destek istemek değil, derneğin yeni binasına taşınması nedeniyle hayırlı olsun demek olduğunu belirtti.


CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul 2. Bölge 5. sıra Milletvekili Adayı Prof. Dr. Süleyman Sencer Ayata ise toplantıya katılanlara kendisiyle ilgili kişisel bilgi aktardıktan sonra Türkiye’nin genel sorunları ve toplumsal yapısı konusunda görüş ve düşüncelerini ifade etti.  (Tuncay DAĞLI)

Editör: Haber Merkezi