KATILIM SOKAĞA TAŞTI

 Belediye Başkanlığı için rekor denecek düzeyde aday adayının olduğu Küçükçekmece’de Şefik Ok’da adaylığını açıklayarak, adaylık aldığında seçimi nasıl alacaklarının ön bilgilerini verdi. 2019 Mart’ında yapılacak seçimlerdeCHP’nin Belediye Başkan Adayı ılmak için aday adaylık müracaatını ilçeye teslim eden Şefik Ok’u yalnız bırakmayan çok sayıda partilisi ve yakını ilçe binasına sığmayınca sokağa taştı.

ŞEFİK OK: CUMHURİYET SAYESİNDE ADAYIM

Adaylık müracaatını yaptıktan sonra kısa bir konuşma yapan Ok, şunlara değindi“Eğer Cumhuriyet olmasaydı ben bugün belediye Başkanı  Adayı olamazdım, onun için Cumhuriyet Bayramımızı coşkuyla kutluyorum, herkesin Cumhuriyete sahip çıkmasını arzu ediyorum “ diye başlayan Şefik Ok, ülkenin zor bir dönemden geçtiğini bu yüzden bu yerel seçimlerin çok önemli olduğunu belirtti.

KÜÇÜKÇEKMECE’Yİ YENİDEN İNCELEDİK

Uzun yıllardır Küçükçekmece’de yaşayan ve burada hem ticaret hemde siyaset yapan Şefik Ok, Aday Adayı olmadan önce Küçükçekmeceyi uzman arkadaşlarıyla birlikte tahir ettiğini söyledi. Şefik Ok Küçükçekmece’nin sosyal dokusu ve seçmen demokratik yapısına bakıldığında, Küçükçekmece’nin, Küçükçekmece dışındaki insanları da yönettiğini göreceksiniz.

Seçmen profillerini ayrıştırmadığını fakat temsilinde adalet olan Türkiye Cumhuriyeti’nin Küçükçekmece’sinde  katma değer üretenlerin sosyal adaletten yeterince pay alamadığını dile getirdi.  Şefik Ok,Küçükçekmeceyi daha adaletli ve düzgün bir anlayışla yönetecek bilgi ve birikime sahip olduğunu dile getirirken, önemli olan parti olarak birlikte haraket etmeyi başaralım ve toplumun her kesimine inebilelim” dedi

Editör: Haber Merkezi