CHP Şişli İlçe Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyesi Sevil Bulduk, CHP Şişli kadın kolu başkanı olmak için yola çıktı. CHP Şişli İlçe Başkanlığı’nda kadın örgütünden aldığı yoğun destekle adaylık açıklamasını gerçekleştiren Bulduk, ‘Daha ileriye gitmek, umudu büyütmek için adayım’ dedi.

‘Sevil Bulduk’u destekliyor ve başarılar diliyorum’

Gerçekleştirilen toplantıda ilk olarak iki dönemdir CHP Şişli Kadın Kolları Başkanı olarak görev yapan Ayşegül Güneş Çelebi, ‘Bizimle iki dönemdir parti çalışmalarını aralıksız sürdüren ve emek veren yönetim kurulu arkadaşım Sevil Bulduk’a çıktığı yolda başarılar diliyorum. Yönetim kurulu ile birlikte partimizin emektarlarıyla beraber bugüne kadar çok güzel çalışmalar gerçekleştirdik ve emeğimizin karşılığını önce Şişli’de sonra da İstanbul’da aldık. Herkesin emeğinin olduğu bu sonuçtu bu. Burada öyle arkadaşlarım var ki kimisi evinden börekler yaparak seçim ofislerine getirdi kimisi ise seçim zamanı cenazesi olduğu halde çalışmalarını bırakmadı. Tüm bu emeklerin karşılığında Şişli’deki başarı İstanbul’a da yansıdı. İnşallah iktidara giden yolda yine sizlerin emekleri ile çok güzel başarılar elde edeceğiz. Kendi yönetimimden bir arkadaşımın önce Fulya Mahallesi’nde yönetici olup, daha sonra kadın kolu yönetiminde birlikte çalıştığım değerli arkadaşımın başkanlığa aday olması beni ayrıca gururlandırdı ve umutlandırdı. Gönlüm rahat bir şekilde görevimi arkadaşıma bırakacağım. Öbür aday arkadaşımıza da başarılar diliyorum’ dedi.

‘Partimizin ideallerini yerine getirmek yola çıktık’

Daha sonra kürsüye çıkan CHP Şişli İlçe Kadın Kolları Başkan Adayı Sevil Bulduk ise uzun zamandır birlikte çalışmalar yaptığı CHP Şişli İlçe Kadın Kolları Başkanı Ayşegül Günel Çelebi başta olmak üzere tüm yol arkadaşlarına teşekkür ederek, CHP Şişli ailesi olarak bugün hep birlikte evimizdeyiz. Partimizin kadınlar genelinde ilçemizde güçlenmesi için böylesine anlamlı bir göreve aday olduğumu sizlerle birlikte güçlü bir şekilde duyurmak için buradayız. Bundan sonra bana düşen görev bulunduğumuz şuanda ki yerimizi daha ileriye taşımak amacı ile çalışma gücü bitmeyen, mücadelede sınır tanımayan, sevgiyi, saygıyı, emeği her daim ön planda tutan Şişlimizin çok değerli kadınlarını aynı amaç doğrultusunda bir araya getirmek ve onların vereceği destek ve güç ile partimizin ilke ve ideallerini yerine getirmektir’ dedi.

‘Sürekli ileri yönde koşacağız’

Bulduk, sözlerini şöyle sürdürdü; Bunları sizlerle birlikte yaparken kadınlar olarak ne istediğimizi söylemekten çekinmeyeceğiz ve korkmayacağız. Bütün kadınlarımızın sadece başarılı olmasını istemekle kalmayacağız aynı zamanda bunun için kararlıda olacağız. Kadınların yaşadığı her türlü şiddete karşı mücadele edeceğiz. Bu bağlamda bütün sivil toplum kuruşları ve platformlara destek vereceğiz. Risk alacağız belki hatada yapacağız ama daima gelişmeye devam edeceğiz. Sürekli ileri yönde koşacağız. Hatta bundan şüphesi olanlara mümkün olduğu kadar umut vereceğiz. Başarılarımız hiç bir zaman rüya olarak kalmayacak. Sonuç olarak partimizde ilke olarak kabul edilen siyasetin erkekler dışında da yapılabileceğini göstermek ve kadınlarında kadın kolları aracılığıyla örgütlenerek, siyasetin ana merkezinde olabileceğini kabul ettirmek amacıyla sizlerle beraber yürümek ve güçlü desteğinizi hissetmek istiyorum. Tüm yol arkadaşlarıma katılımları ve destekleri için şimdiden teşekkür ediyorum.

FİDAN UĞUR-KENT YAŞAM

Editör: Haber Merkezi