Kahvaltılı toplantıda konuşan CHP Bakırköy İlçe Başkanı Celal Sevinç, yaklaşık 40 gündür alanlarda çalışan tüm örgütüne ve gönüllülere teşekkür etti. Hala değiştirilecek anayasayı anlayamadıklarını söyleyen İlçe Başkanı Sevinç, "Biz anlayamadık ama onlar yarın anlayacaklar. Hiç bir şey değişmeyecek. Halka rağmen siz kendi istediğiniz şekilde hiç bir şeyi değiştiremeyeceksiniz" diyerek iktidara seslendi.

"Bu saatten sonra görev sizin. Sandıklarımıza da, oylarımıza da namusuz gibi siz sahip çıkacaksınız" diyerek sandıkta görev alacaklara seslenen Celal Sevinç, referandum sürecinde  İstanbul'un tüm ilçelerinin ihtiyaçlarını karşıladıklarını ve bundan da büyük onur duyduklarını ifade etti.
Cumhuriyet Halk Partisi'nin yaş ortalaması olarak yüksek olduğunu ama buna rağmen çalışma azimlerinin taktire şayan olduğunu belirten Bakırköy İlçe Başkanı Celal Sevinç, "Çalışmalarınızdan dolayı hepinizi canla başla kutluyorum. Yüreğinize, emeğinize sağlık ama asıl teşekkürü yarın tüm Türkiye ile birlikte yapacağız ve bizi bölmek, ayrıştırmak isteyen tüm şer odaklarına hep birlikte tokat atacağız" dedi.

HAYIR kampanyasında çalışan Haziran Hareketi, Oy ve Ötesi, STK'lar ve diğer bileşenlere de ayrıca teşekkür eden Sevinç, "Birlikte çalıştık, birlikte kazanacağız" diyerek, sandıklarda görev alan tüm sorumluların 17 Nisan Pazar sabahı saat 06:30'da görev aldıkları alanda hazır bulunmalarını istedi.
Sandık Kurulu'nun oluşması için sandık başkanı ve 3 üyenin yeterli olduğu bilgisini de veren Avukat Celal Sevinç, itirazların son dakikaya kadar geçerli olduğunu, şikayetlerin şifai olarak değil yazılı olarak verilmesi ve  deftere kaydedilmesi gerektiğini söyledi. "Umut etmiyorum, inanıyorum" diyerek konuşmasını bitiren Sevinç, tüm katılımcılara teşekkür etti.


Kahvaltıda konuşan CHP'li Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu'da referandum çalışmaları boyunca emeğini, yüreğini veren örgütüne teşekkür ederek, "Kendim için değil, selamını getirdiğim çocuklarım ve ülkemin çocukları için hep birlikte yarın HAYIR diyoruz" dedi.

Selvi Sarıtaç / Kent Yaşam
 
 
 

Editör: Haber Merkezi