Önce yemeklerden mi başlasam acaba?

Şu sıkıntılı günlerde yaşadığımız Covid-19 sebebi ile otelin konsepti oda kahvaltı. İsterseniz mekanın cafe kısmında kahvaltınızı yapabilirsiniz. Öğle ve akşam yemeklerini dışarıdaki restaurant ve cafelerden sipariş verebiliyorsunuz. En kısa zamanda otelinize yemekleriniz geliyor. Arada bir otel işletmecileri mükemmel ev sahipliği yaparak size ikramlarda bulunuyorlar.

ÖZELLİKLERİ

Otelin mimarisi, binanın tarihi duruşuna yakışır bir şekilde tasarlanmış. İki odası jakuzili. Keyfine düşkün olanlar mutlaka bu odaları tercih etsin. Yastıkları ve yorganları size kesintisiz bir uyku vaad ediyor. Tüm odaları için aile konseptini benimseyen Silivri Çeşmeli Konak Otel; iki odası jakuzili olmak üzere klima, özel kasa, TV, WİFİ erişimi, mini bar, saç kurutma makinesi, telefon, oda servisi ve 24 saat sıcak su hizmetleriyle sizleri evinizdeymiş gibi rahat hissettirmeyi amaçlamış.

HİZMETTE KUSUR YOK

Güler yüzlü, samimi ve sempatik personeli ile mekanın tercih nedenleri arasında hatta benim ilk sıralamamda yer alıyor. İç mimarisi, özel tasarım mobilya, yuvarlak ve klasik yatakları aynı zamanda aksesuarlarıyla dikkat çekiyor. Tatil ve iş amaçlı seyahat edenlerin tüm ihtiyaçlarına cevap verecek şekilde dizayn edilmiş. Hatta kongre, seminer, bayi toplantısı ve tüm sosyal organizasyonlar için güvenle tercih edebileceğiniz bir otel.

KISA BİR MOLA

Hayatın koşuşturmasına kısa bir mola verin. Şehrin tarihi ve kültürel merkezlerine kolay erişimli olması bu otelde kalmak için bile sebebiniz olabilir. Çeşmeli Konak Otel 20 odasıyla ve mini bahçesi hatta babannemin deyişi ile mini  avlusuyla misafirlerine hayatın stres ve koşuşturmasından uzak, çok özel bir kaçış olanağı sunuyor.

HER YERE YAKIN

Mağazalar ve restoranlarla kaplı bir caddede bulunan bu zarif otel, en yakın otobüs durağına 3 dakikalık, cazip eğlencelere 7 dakikalık, sahile 10 dakikalık yürüme mesafesinde.

OLMAZSA OLMAZLARI

Yetkililerin en büyük hassasiyeti, rezervasyon yapan tüm misafirlerin; başta tesis, Sağlık Bakanlığı, yerel kurumlar/otoriteler olmak üzere, ilgili kurumların Covid-19 ile ilgili olarak aldığı tüm tedbirlere uyarak ve bu tedbirler kapsamında; başta HES Kodu olmak üzere kendilerinden talep edilen tüm bilgileri tesise vermek zorunda olmaları..

EDİTÖRÜN NOTU

Silivri civarında, yıllardır, hemen hemen her otelde konakladım. Bu otel, içlerinde en iyisi. Silivri’de konaklamak için daha güzel, temiz ve konforlu bir mekan yok. Hem tam merkezde hem de sahile yakın ve oldukça konforlu bir butik otel. Oda çok zevkli döşenmiş, kahvaltı da gayet başarılıydı. Bu arada zeytinleri her sabah fazla söyleyip yemeden göndermemizde harikaydı. Personel çözüm odaklı. Konukların en ufak isteği fazlasıyla en kısa zamanda karşılanıyor. Odalar ve genel kullanım alanları çok temiz. Öncelikle otelin odalarının ve fiziksel alanının yeterli, bakımlı ve güzel olduğunu söylemeliyim. Merkezi bir konumda. Tüm ihtiyaçlarınız yürüme mesafesinde. Silivride rahatlıkla tercih edebileceğiniz bir otel. Benim tercih ettiğim jakuzili oda. Laf aramızda keyfime düşkünümdür. Yurt içi otel müdavimi biri olarak, birçok defa daha burada konaklayacağıma eminim. Beni takip eden siz değerli okurlarım bu bilgileri not edin. Belki bir gün Silivri de konaklamak zorunda kalabilirsiniz. Tercihiniz Çeşmeli Konak Otel olsun, keyfiniz zehir olmasın!

Giriş anından çıkış anına kadar göstermiş olduğu ilgi ve alakaları için işletme sahipleri Tolga Orçin ve Erol Akın Bey’lere, güler yüzlü personele tekrardan çok teşekkür ederim. Ama bana göre tek bir eksiklikleri vardı. Sizler anladınız onu beyler. Sizden sürpriz bekledim. “Bekledim de gelmedi” diye bir şarkı vardı ya hep onu söyledim… Meyve gelecek dediniz ben itiraz ettim. Her yerde aynı ikram olmaz ki. Tamam, size bir sürpriz sunacağız dediniz. Ama yapmadınız. Neyse ki bir sonraki geldiğim misafirliğimde bu sözünüz baki olsun. Güldüğünüzü görür gibiyim. Bir de şu cümleyi mi kurdunuz acaba “Misafir umduğunu değil bulduğunu yer mi” dediniz? Ama ben bundan sonra misafir değil sanırım ev sahibi olacağım. Bizde misafirlik üç gün, sonrası ev sahibidir.

Yolunuz Silivri’ye düşerse ‘Çeşmeli Konak Otel’e uğrayın benden selam söyleyip bir kahve için. Kalın sağlıcakla…

Senay GÜNCAVAR –Kent Yaşam

Editör: Haber Merkezi