CHP Bahçelievler İlçe Başkanlığı’nın referandum çalışmaları kapsamında düzenlediği esnaf gezisine İl Başkanı Cemal Canpolat ta katılarak destek verdi.
Esnaf ziyareti öncesi çalışmalar hakkında İlçe Başkanı Mehmet Ali Özkan’dan bilgi alan Canpolat, “Önceleri terk edilen bir alan olan Bahçelievler’de iktidarla aramızdaki açığı kapatmak üzereyiz. Aradaki fark kararsız kesimdir ve kararsız demek aslında ‘hayır’la eş değerdir” dedi.
Referandum çalışmalarında kendisine destek olan kadın kolu, gençlik kolu, ilçe yöneticileri, çalışanları ve geçmiş dönem yöneticilerine teşekkür eden CHP Bahçelievler İlçe Başkanı Mehmet Ali Özkan, “Aydınlık yarınlarımız için, Cumhuriyetimiz için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

‘PARTİ DEĞİL ÜLKE MESELESİ’
Referandumun CHP için de bir şans olduğunu söyleyen İl Başkanı Canpolat, “Bu seçim parti değil, ülke meselesidir. Gitmediğimiz, girmediğimiz alan kalmadı. Hem bize karşı ön yargılar değişiyor hem de biz kendimizi daha iyi tanıtma fırsatı buluyoruz” dedi.
Bağcılar’da 12 bin genç üzerinde yaptıkları ankette ortaya çıkan çarpıcı bir sonucu katılımcılarla paylaşan Canpolat, “Hayatta hiç bir başarısı, bir işi , sevgilisi, ailesi olmamış, hatta en önemlisi umudu olmamış bu insanların bize değil onlara oy vermesi bizim düşünmemizi gerektiren bir olaydır” şeklinde konuştu.
Cumhuriyet Halk Partisi’nin çok büyük yük altında olduğunu belirten Canpolat; hem iktidarın, hem muhalefetin görevini yapmak, hem de dış politikayı kalkındırmak gibi bir yükümlülük altında olduklarını belirtti.


‘BİZE ÇAMUR ATIYORLAR’
AK Parti’nin en başarılı olduğu alanın ‘yalan söylemek’ olduğunu ifade eden Cemal Canpolat, “Terörle anlaşıyor, Habur dahil olmak üzere özel mahkemeler kurarak ülkeyi teslim ediyorlar, sonra da bizim terör örgütü ile birlikte olduğumuzu söylüyorlar. Hala dört bakanı, birçok milletvekili ve belediye başkanı, eski ortağı FETÖ ile anılırken bize çamur atıyor” dedi.

Konuşmasını tamamlayan Canpolat, daha sonra, İlçe Başkanı Mehmet Ali Özkan, Kadın Kolu Başkanı Hülya Oğuz, Gençlik Kolu Başkanı Berkan Erdoğan’ın yanı sıra, milletvekilleri Sibel Özdemir, Engin Altay, çok sayıda il ve ilçe yöneticisi ile birlikte esnaf ziyareti yaparak hayırlı işler diledi. Şirinevler Meydanı’nda vatandaşlara hayır lokması dağıtan CHP’li gurup, vatandaşlarla sohbet ederek anayasa değişikliği maddeleri hakkında soruları cevapladı.


Selvi Sarıtaç/Kent Yaşam
 
 

Editör: Haber Merkezi