Turnuvanın finali Cumhuriyet Ortaokulu Spor Salonu'nda düzenlendi. Turnuvada öğrenciler beş farklı kategoride yarıştı. Yaklaşık 2 bin öğrencinin katıldığı Okullar Arası Geleneksel Sokak Oyunları Turnuvası finalinde büyük heyecan yaşandı. Mendil kapmaca, yakartop ve seksek gibi dallarda öğrenciler birincilik için birbirleriyle kıyasıya mücadele etti.
Final maçlarını izlemek ve dereceye giren takımlara ödüllerini vermek için kupa törenine katılan Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, öğrencilerle birlikte yakartop oynadı.




       
SÜRPRİZ ÖDÜL
Dereceye giren takımlara kupalarını veren Başkan Remzi Aydın, ayrıca turnuvaya katılan bütün öğrencilere katılım belgesi de verdi. Başkan Aydın, dereceye girmiş tüm takımların oyuncularına birer Vialand bileti vererek sürpriz yaptı.






KASTAMONU’DA KIŞ KAMPI
Başkan Aydın turnuvayla ilgili yaptığı açıklamada, “Bu turnuvayı üçüncü kez düzenliyoruz. Rekor sayıda öğrenci katıldı. Burada çocuklarımızı sanal oyunlardan ziyade fiziksel aktivitelere, zekaya ve yeteneğe dayalı oyunlara teşvik ediyoruz. Önemli olan bu oyunları çocuklarımızın boş zamanlarında da oynaması. Bundan sonra da çok çeşitli organizasyonlarımız olacak. Sömestr tatilinde öğrencilerimizi Kastamonu'da kış kampına götüreceğiz” dedi.
 

Editör: Haber Merkezi