Gerçekleşen ziyarete TÜMFED Başkanı Selami AYKUT,Başkan vekili Temel Şardan,Teşkilat Başkanı Mehmet Polat,Yönetim Kurulu üyesi Aslan Kaya,Nişanca Muhtarlığı Zübeyir Yiğitalp ve Zeynep Tokcan katıldı. Daire Başkanı İbrahim Köse ise TÜMFED üyelerine teşekkür ederek, TÜMFED’in kendilerini unutmadığı için çok mutlu olduğunu söyledi.

‘KÖPRÜ VAZİFESİ GÖRÜYOR’

Ziyarette konuşan TÜMFED Başkanı Selami Aykut, “Zabıta mesleğinin ilke, özveri ve dürüstlüğün simgesidir. Yaptığı uygulama ve denetimlerle vatandaşlarımızın esenliği için, güvenli, sağlıklı ve düzenli bir yaşam alanı hazırlayan Belediye Zabıtası, kentsel gelişimimize de katkı sağlayan önemli bir birimimizdir. Görevleri gereği Belediyenin gören gözü, işten kulağı olan Zabıta Teşkilatımız Belediye ile vatandaşlarımız arasında köprü vazifesi görmektedir” dedi.

BAŞARILAR DİLEDİ

Aykut, sözlerinin sonunda “Bugüne kadar yaptıkları fedakarca çalışmalardan dolayı başta İstanbul Büyükşehir Belediye Zabıta Teşkilatımızı ve Ülkemizin dört bir yanında vatandaşların huzur ve sağlığı için görevini özverili bir şekilde sürdüren tüm zabıta teşkilatımızın Zabıta Haftasını kutluyor, görevlerinde başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Elizan Altunufağı /Kent YAŞAM

Editör: Haber Merkezi