İYİ Parti 3.Bölge Milletvekili Adayı Özdemir Polat, seçim çalışmaları kapsamında Küçükçekmece Mandirliler Derneği (MAR-DER)’ne ziyaret gerçekleştirerek dernek üyeleri ile bir araya geldi. Burada yaptığı konuşmasında İYİ Parti’nin Türkiye’nin tüm kesimlerini kucaklayıcı bir parti olduğunu dile getiren Polat, “İYİ Parti Türkiye’nin tüm kesimleri ile buluşan ve bu anlamda hiçbir ayrım gözetmeyen bir partidir. Bizler ülkemizin tüm güzelliklerinin ve zenginliklerinin farkında olarak, ülkemizde yaşayan bütün insanlarımıza eşit mesafedeyiz. Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener’in de dediği gibi; Mardin de bizim, Edirne’de bizimdir” dedi.

TEŞEKKÜR ETTİ

Polat’ın ardından konuşan dernek başkanı Memduh Bozan ise yaptığı konuşmasında, Özdemir Polat tarafından yapılan ziyaretten dolayı şükranlarını ifade ederek, “İnanıyorum ki 24 Haziran seçimleri doğruluğun, hakkaniyetin ve barışın kazandığı bir seçim olacak. Bugün, derneğimize gelerek bizleri onurlandıran sayın vekil adayımıza teşekkür eder. Çalışmalarında başarılar dileriz” ifadelerini kullandı.

‘İYİ’LER KAZANACAK’

Dernek ziyaretinin ardından İYİ Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Meral Akşener’in İstanbul Fatih’te düzenlediği mitinge katıldı. Miting sırasında vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaşan Polat, vatandaşlarla konuşarak, hatıra fotoğrafı çektirdi. Ardından   İYİ Parti 3.Bölge Milletvekili Adaylarından Hayati Arkaz’ın Beylikdüzü Kaya Ramada’da verdiği yemekli toplantıya katılan İYİ Parti 3.Bölge 7.sıra Milletvekili adayı Özdemir Polat,  burada yaptığı konuşmasında, salonu dolduran davetlilere hitaben, “İnanıyoruz ki, 25 Haziran’da bu ülkeye farklı bir güneş doğacak. İYİ’ler kazanacak. Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener 81 milyonun Cumhurbaşkanı olacak” diye konuştu. Gerçekleşen programa ayrıca Avcılar Belediye Başkanı Handan Toprak Benli başta olmak üzere İYİ Parti’in üst düzey yöneticileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kent YAŞAM

Editör: Haber Merkezi