Analiz Uzmanı Taner Akkuş ile TBMM Meclis TV - TRT 3 Haber Spikeri Handan Musaoğlu moderatörlüğünde, ünlü komedyen Mülayim Çimen ve Türk Halk Müziği Sanatçısı Aynur Güneş’in katılımı ile Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Aydın İl Müdürü Seyfi Bozçelik öncülüğünde huzurevlerinde kalan yaşlılara yönelik moral ve motivasyon konferansı verildi.

TÜRKİYE'YE ÖRNEK OLDU

Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses’in de telefonla katılarak destek verdiği bu anlamlı program, bakanlık birimlerine seminer ve konferanslar veren Analiz Uzmanı Taner Akkuş ve haber spikeri Handan Musaoğlu sunumuyla devam ederken, sanatçı Aynur Güneş türküleriyle duygulandırdı. Ünlü komedyen Mülayim Çimen ise mizansen tiplemeleri ile neşeli dakikalar yaşattı. Aydın İl Müdürlüğüne bağlı huzurevlerinde kalan yaşlılarla yönelik gerçekleşen online buluşma tüm Türkiye’ye örnek bir program oldu.

“HİZMET ETMEK MORAL VERİYOR'

İl Müdürü Seyfi Bozçelik, “Sayın Cumhurbaşkanımız ve Bakanımız Sayın Zehra Zümrüt Selçuk’un önderliğinde daha iyi hizmet vermek adına tüm gayretimizle çalışmaktayız. Özellikle de bu zor günlerde hükümetimiz ile bakanlığımızın aldığı politikalara uymak ve vatandaşlarımızın evde kalmaları için alınan kararlara desteklerimizi sürdürmekteyiz. Bu bağlamda huzurevlerimizde kalan misafirlerimizi unutmamak ve onlara moral olmak için uzaktan online motivasyon konferansı verdik.“ dedi.

ONLİNE OLARAK KARANFİL İLE PLAKET TAKDİM EDİLDİ

İl Müdürü Bozçelik, “Anlamlı bu güzel projenin mimarı olan Taner Akkuş başta olmak üzere, İl Müdürlüğümüze bağlı tüm birimler ile SHM Müdürümüz Ebru Baydak Bozçelik, ünlü sanatçımız İbrahim Tatlıses, sunucumuz Handan Musaoğlu ile sanatçımız Aynur Güneş, komedyen Mülayim ve Ahde Vefa Platformu başkanı Nuran Kırlak’a katkılarından dolayı çok teşekkür ederim” diyerek Türkiye’de ilk defa, uzaktan online olarak karanfil ile plaket takdim etti.

“UMARIZ BUNUN DEVAMI GELİR”

Dışarı çıkamadıkları için biraz sıkıldıklarını belirten huzurevi sakinleri  “Sıkıntılarımızı arkadaşlarla sohbet ederek gidermeye çalışıyoruz. Bizler için düzenlenen konser çok güzel oldu. Umarız bunun devamı gelir. Bizleri unutmayan Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Aydın İl Müdürü Seyfi Bozçelik başta olmak üzere emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz” diye konuştular.

Senay GÜNCAVAR BADUR-Kent Yaşam

Editör: Haber Merkezi