İYİ Parti Bakırköy İlçe Teşkilatı Kurucu Yönetim Kurulu Üyesi Ali Berker Bilir çok uzun yıllardır siyasetin içinde bilfiil görev alıyor. Birçok önemli STK’nın kurucu başkanlığını ve yöneticiliğini de yürüten iş adamı Bilir; çevresinde sevilen, sayılan ve yardım sever biri olarak tanınıyor.

Bakırköy Meclis Üyeliği aday adaylığını duyuran Ali Berker Bilir;"Uzun yıllardır siyasetin içindeyim. Kurucu başkanlığını yaptığım birçok STK’da gönüllü hizmetlerde bulundum. Şimdi de ülkem ve ilçem için meclis üyesi olarak hizmet etmeye talibim” dedi.

Bilir, "Tüm hayatım boyunca devamlı doğrunun ve iyinin yanında oldum. Bugün de en doğru yerde iyiliklere vesile olmak için Bakırköy Belediyesi Meclis Üyesi Aday Adayıyım. Tüm bilgi ve birikimimle Bakırköy’e çok daha iyi, çok daha güzel hizmetler sunabilmek düşüncesiyle; ailemin, dostlarımın ve mensubu olduğum İYİ Parti’nin desteğini alarak aday adayı oldum" şeklinde konuştu.

Son yıllarda yaşanan politik, sosyal, ekonomik kaosu yakından takip ettiğini belirten Bilir;toplumun yaşadığı ayrışma, bunalım ve gerginlik için çözüm arayışı içinde olduğunu,ülkenin geleceği için ümidini hiç kaybetmediğini dile getirdi.  Bilir, “UluÖnder Mustafa Kemal Atatürk’ün de ifade ettiği gibi;“Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur  şiarıyla hareket ediyorum “ dedi.

Ali Berker Bilir Kimdir?

Türk halk müziğinin sanatçısı rahmetli Zehra Bilir’in torunu olarak 1969 yılında dünyaya gelen Ali Berker Bilir’in memleketi Malatya / Arapgir doğum  yeri ise İstanbul / Şişli.

İlkokuldan ortaokula kadar Bakırköy’de farklı okullarda okuyan Bilir, lise öğrenimini İstanbul Sultanahmet Matbaa Meslek Lisesi’nde tamamladı. Anadolu Üniversitesi / Dış Ticaret Mezunu olan Ali Berker Bilir, Anadolu Üniversitesi / Halkla İlişkiler Ve Reklamcılık Bölümünde halen Öğrenci. Reklam ve tanıtım hizmetleri (Matbaa) sektöründe hizmet veren Ali Berker Bilir 1989 dan beri fiili olarak siyasetin içinde.

Editör: Haber Merkezi