‘İYİ YOLDAYIZ, MARTIN SONU BAHAR OLACAK'

Millet İttifakının Arnavutköy Belediye Meclis Üyesi Adayları; Gökhan Hacıoğlu, Serhat Küçük ve Göksel Koçak tarafından düzenlenen toplantıya; İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Tarık Buğra Kavuncu, CHP Arnavutköy İlçe Başkanı Ruhi Tuncel ve ilçe yönetimi, İYİ Parti ilçe Başkanı Tuncay Aktürk ve yönetim kurulu üyeleri, Meclis Üyesi Adayları ile çok sayıda partili katıldı. Kendileride Kars, Ardahan ve Iğdırlı olan üç meclis üyesinin organize ettiği ve yine bu yöre insanının yoğun katılım sağladığı toplantıda yapılan konuşmalarda ittifakın ve yerel seçimlerin önemine vurgu yapıldı.

KAVUNCU: ÇÜNKÜ ARTIK MIZRAK ÇUVALA SIĞMAZ OLDU

İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Tarık Buğra Kavcuncu, “Bizler İYİ Parti olarak Cumhuriyet Halk Partisi ile bir güç birliği yaptık. İyi yoldayız, doğru yoldayız. Martın sonunun da bahar olacağına canı gönülden inanıyoruz. Zira karşımızdaki güç ve hatta iktidar seçim kazanmış muhalefet partisinin adayına “Ben sana belediye başkanlığı yaptırmam, hatta kayyum atarım” diyecek kadar ileri gidiyorsa demek ki bu günden bazı şeyleri görmüş bu nedenle bazı şeylerin hazırlığını yapıyor demektir.

Dönem ders verme zamanı değil diyorlar ama ders almaları gerektiğini de biliyorlar. Çünkü artık mızrak çuvala sığmaz oldu” diyerek ülke gündeminde olan tartışmalara da değindi. 

YAMAN: ARTIK TENCERELER ZOR KAYNIYOR

Ardından Arnavutköy İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Avukat Muharrem Yaman söz alarak şu konuları ele aldı. “Biz Arnavutköy’de bazı şeyleri iyi etmek adına yola çıktık. Halkımız artık mevcut iktidarı, mevcut yönetimi gerek memleketimizde ve gerek ilçemiz de umut olarak görmüyor. Artık tencere zor kaynıyor, insanlar umutsuz. İşte bu nedenle halk artık değişim istiyor ve bu değişimi bizimle istiyor.

Gittiğimiz ve gördüğümüz yerlerde bunu anlıyor ve hissediyoruz. Şuan da bize düşen birlikte çalışıp birlikte başarabilmektir. Bizim İYİ olma ve İYİ çalışma zorunluluğumuz vardır. Biz yılmış, sindirilmiş, korkutulmuş ve umudunu yitirmiş bir halkın umudu olmak için yola çıktık. Bize düşen yönetmeye aday olduğumuz ilçede bunu başarıp; adil, vicdanlı ve halka yakın yöneticiler olabilmektir” diyen Muharrem Yaman, “Kavgaya ve kargaşaya düşmeden bu görevi ‘Hep Birlikte Başaracağız” diyerek cümlelerini sonlandırdı.

TUĞÇE HUY/KENT YAŞAM

Editör: Haber Merkezi