Yeşilyurt Spor Klübü Kampüsü bahçesi içerisinde yer alan Yeşilyurt Açı Koleji’nin kurucu ve yöneticileri, düzenledikleri kahvaltılı organizasyonla; geleceğin başarılı, çağdaş ve farkındalıkları yüksek yetişkinlerinin, gurur duyacakları bir okul ve eğitim hayatını kurmak, eğitimdeki başarı öykülerine yenilerini eklemek, Yeşilyurt Mahallesi’nin deniz kokulu havasına demokratik, bilimsel bir eğitimin gücünü katmak üzere yola çıktıklarını ifade ettiler.

Yeşilyurt Açı Koleji Müdürleri Erdan Bayram ve O. Güney Çınar’ın ev sahipliği yaptığı kahvaltılı organizasyona Bakırköy Belediye Başkan Yardımcısı Selim Malgaz, geçmiş dönem CHP Bakırköy Belediye Başkan Vekili ve Meclis Üyesi Hasan Ersoy, mahalle muhtarları, STK Başkanları, temsilcileri ve basın mensupları da katıldı.

İyi bir geleceğin emek, alınteri ve yatırım isteğini ifade eden okul müdürleri, en değerli varlıklarımız olan çocuklarımız için ellerinden gelen herşeyi yapmaya
hazır olduklarını belirttiler. Eğitime sporu da katarak, yetişkinlerin kaygılarıyla değil; oyun oynayarak eğitim ve öğretim modelini tercih ettiklerini, önceliklerinin ‘Mutlu Çocuk’ yetiştirmek olduğunu,  Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda, çocukların gelecekte başarılı bireyler olmaları için öğretmenden çok doğru birer rehber olmayı hedeflediklerinin altını çizdiler.

Atatürk İlke ve İnkılapları doğrultusunda, misyonu ve vizyonu ile nitelikli bir eğitim yuvasının Bakırköy’de kurulmasından dolayı memnuniyetlerini ifade eden katılımcılar, okul binasını da gezerek yaptıkları gözlemler sonucu Yeşilyurt Açı Koleji kurucularına teşekkür ettiler.

Selvi Sarıtaç / Mahmut Erdinç / Kent Yaşam
 
 
 

Editör: Haber Merkezi