KÜÇÜKÇEKMECE- Saadet Partisi (SP) 3.Bölge Milletvekili Adayları Ebrar Bezci, İlknur Gökdemir, Feyza Gürbüz, Emine Öztürk, Funda Yalçın Bozkurt ve SP Kadın Kolları Başkanı Fatma Sarıkaya gazetemize ziyaret gerçekleştirerek 24 Haziran seçimlerine dair çarpıcı değerlendirmelerde bulundular. Türkiye’nin önemli bir eşikten geçtiğini ifade eden adaylar Saadet Partisi’nin TBMM’de olması gerektiğini vurgulayarak 24 Haziran sonrasında Türkiye’nin daha güzel bir ülke olacağına inandıklarını kaydetti. Seçim  çalışmalarına dur durak bilmeden devam ettiklerini dile getiren adaylar, vatandaşlar tarafından olumlu tepkiler aldıklarını belirterek SP Cumhurbaşkanı adayı Temel Karamollaoğlu’nun herkesi kapsayıcı bir aday olduğunu söylediler.

‘DÖNÜM NOKTASI’

24 Haziran seçimlerinin Türkiye için bir dönüm noktası niteliği taşıdığını ifade eden SP 3.Bölge milletvekili adaylarından Ebrar Bezci, “24 Haziran Türkiye için önemli bir dönüm noktasıdır. 16 yıldır devam eden Ak Parti iktidarında kutuplaşmalar olabildiğince keskinleşmiş ve hayata geçirilen politikalar nedeniyle ekonomi alt üst duruma gelmiştir. Bizler Saadet Partisi’ne gönül verenler olarak liderimiz merhum Necmettin Erbakan’ın yolundan gidiyor ve onun siyasi ahlak anlayışını benimsemiş insanlarız. Erbakan hocamız zamanında Ak Parti için ne söylediyse bugün onun söylediklerinin aynısı yaşıyoruz” dedi.

‘SAADET MECLİSTE OLMALI’

CHP-SP ittifakına dair soruları da yanıtlayan Bezci, “Mesele ülke menfaatleri olduğu zaman ittifakların olabileceğini herkese gösterdik. Ki zamanında Erbakan hocamız da yine ülke menfaatleri doğrultusunda ittifakların gerçekleşebileceğini dile getirmiştir. 24 Haziran sonrasında Saadet Partisi’de mecliste sözünü söyleyecek ve ülke polikalarında söz sahibi olacaktır. Sizler de taktir edersiniz ki medya öyle bir çember altına alınmış ki kendimizi ifade edecek platform bulamıyoruz. Bu anlamda yerel basının bizlere desteği çok önemli. Öyle inanıyorum ki Saadet Partisi 24 Haziran’da sözünü daha gür çıkaracaktır” ifadelerini kullandı.

Kent YAŞAM

Editör: Haber Merkezi