Proje çalışmaları ve uygulamalarıyla adından çokça bahsettiren Zuhuratbaba Muhtarı ve adayı M. Aykut İncesaraç, son olarak yaptığı “Benim büyük hayalim” ismini verdiği resim yarışmasıyla,  mahallede oturan 7-14 yaş arası çocukların hayal dünyasına el attı.

MAHALLE ÇOCUKLARI ARASINDA, BİRLİK VE BERABERLİĞİ HEDEFLİYOR

Çocukların sınırsız hayal güçlerini keşfetmelerini, fikir ve düşlerini sanatsal becerileri ile ifade etmelerini hedefleyerek, mahalle çocukları arasında birlik ve beraberliği aşılamak amacıyla bir platform oluşturmayı hedeflediğini söyleyen M. Aykut İncesaraç, “Benim Büyük Hayalim” isimli resim yarışmasıyla çocuklarında ilgisini çekti.

TÜM KATILIMCILARA IHLAMUR FİDANI

19 Mart’a kadar muhtarlığa ulaştırılan resimleri, muhtarlığa ait resmi sosyal medya hesaplarından paylaşarak mahallelinin beğenisine sunan İncesaraç, kazanan sıralamasını da yine mahallelinin beğenilerinin belirlediğini söyledi.

Yarışmanın sonunda ilk üçe giren çocuklara, bir sezon İngilizce eğitimi, ilk 10 kişiye bisiklet ve tüm katılımcılara da yine mahallelerine ekilmek üzere ıhlamur fidanı hediye eden Mustafa Aykut İncesaraç,  ıhlamur fidanlarını ekerek oluşturacakları ‘Ihlamur Korusu’nda da, bu günn çocukları, yarının yetişkinleriyle birlikte "Zuhuratbaba Ihlamur Şenlikleri" düzenlemek istediğini söyledi.

Muhtarlık binasının arkasında bulunan Çamlık Park’ında düzenlenen törende, dereceye çocuklara ödüllerini Bakırköy’ün tanınan simalarından CHP Bakırköy 1. Sıra Meclis Üyesi Adayı Cavit Ganiç ve Bakırköy İş İnsanları Derneği Başkanı Salim Yılmaz verdi.

Çok sayıda kişinin katıldığı ödül töreninde konuşan Cavit Ganiç ve Salim Yılmaz, başarılı çalışmalarından dolayı M. Aykut İncesaraç’ı kutlayarak kendilerini de bu sürece dahil ettiği için ayrıca teşekkür ettiler. Projelerini ve çalışmalarını yakından takip ettiklerini söyledikleri İncesaraç’a, başarılarının devamını dilediler.

Selvi Sarıtaç / Kent Yaşam

Editör: Haber Merkezi