CHP Sarıyer İlçe Başkanlığı Basından Sorumlu Başkan Yardımcısı Şehrigül Atlı tarafından iletilen basın bildirisin yenilenen yönetimin ağırlıklı olarak gençlerden oluştuğu belirtildi. Yönetime yeni katılan üyelerin eski gençlik kolu başkanlığında da görev aldıkları, aralarında akademisyenlerin de bulunduğu ifade edildi.

Yeni yönetim kurulu üyelerinin asil üye olarak göreve başlamasından sonra gerçekleştirilen toplantıda görev dağılımının da yapılarak, bankacılık mezunu Şehrigül Atlı’nın basından sorumlu başkan yardımcılığını üstlendiği, Fizik Mühendisi  Can Taylan Gültekin’in bilişimden sorumlu başkan yardımcısı olduğu bildirildi. Ayrıca bunlar dışında da görev değişiklikleri olduğu ifade edildi. 

CHP Sarıyer İlçe Başkanlığı’nın yeni Yönetim Kurulu Üyeleri üstlendikleri görevle ilgili şu mesajı verdi:

“Biz, bizden önceki arkadaşlardan bayrağı devraldık. Bu bayrak bizlere verildi. Bizler ise bu bayrağı Cumhuriyet Halk Partisi Sarıyer İlçesi’nde en iyi yerlere taşıyacağımıza dair söz veriyoruz.’’

Yönetim Kurulu üyeliğine gelen arkadaşlarına başarı dilediğini belirten CHP İlçe Başkanı Mehmet Deniz ise “Biz, Cumhuriyet Halk Partisi olarak Sarıyer ilçesinde büyük bir aileyiz. Daha önce ilçede görev yapmış tüm yöneticilerime teşekkür eder, yeni arkadaşlarıma başarılar dilerim” dedi.

 

CHP SARIYER İLÇESİ YENİ GÖREV DAĞILIMI

 

GÖREVİ

MEHMET DENİZ

BAŞKAN

YETER BÜYÜKDURMUŞ

İLÇE SEKRETERİ

RIFAT ELMAS

SAYMAN

NURSAL GENÇ

İNSAN HAKLARINDAN SOR.BŞK.YRD.

DENİZ ÇAKIL

ÖRGÜTTEN SORUMLU BŞK.YRD.

HİKMET ERDUR

Üye

MERVE TOPRAKSÜREN

EĞİTİM SEKRETERİ

BİROL BEŞİKÇİ

YEREL YÖN.SORUMLU BŞK.YRD.

YEŞİM ARSLAN

ENGELLİLERDEN SORUMLU BŞK.YRD.

HATAY DELİBAŞ

EYLEM VE ETKİNTEN SOR.BŞK.YRD.

SEHER KIRAÇ

Üye

ŞEHRİGÜL ATLI

BASINDAN SORUMLU BŞK.YRD.

FİKRET BURAK KAVAK

Üye

CAN TAYLAN GÜLTEKİN

BİLİŞİM VE TEKNOLOJİDENDEN SOR.BŞK.YRD.

 

(Tuncay DAĞLI-Kent Yaşam)

 

 

Editör: Haber Merkezi