KÜÇÜKÇEKMECE- Devir –Teslim töreninde 6 oy farkla seçimi kaybeden eski Başkan Haydar Koparan’ın konuşması güne damgasını vurdu. Koparan, “2 Yıl örgütümüzle el ele, gönül günüle birlikte geldik. Bu seçimde bizim kaybedenimiz yok. Demokrasi sınavımızda partimiz kazanmıştır. Kazanan Turgay Başkan, benim 30 yıldır arkadaşımdır. Bu salonda bulunan partililerimiz birbirinden değerlidir. Kırılacak bir durum yoktur. Eski İlçe Başkanımız, Celal Gül’ün dediği gibi ben de burada çaycılık da yaparım yerleri de süpürürüm. Partimizin hedefi iktidar olmaktır. Bizim görevimiz kenetlenerek, küslük, dargınlık etmeden çok çalışarak partimizi iktidara taşımaktır. Pasif partili istemiyoruz.Her partilimiz militan bir ruhla sokakta çalışmalıdır.Biz böyle bir partili istiyoruz. İlçe Başkanı güçlenmesin diyen partili istemiyoruz. Turgay Başkan’a tam destek veren partililer olacağız. Dar grupçu olmayacağız. 2 yıldır özverili çalışan mahalle birimlerimize ve mahalle birim başkanlarımıza çok teşekkür ediyorum” dedi.

‘TÜM GÜCÜMÜZLE ÇALIŞACAĞIZ’

Seçimi kazanan Turgay Özcan “Sevgili dostum, arkadaşım Haydar Koparan’a ve görev yapmış tüm eski başkanlarımıza teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum. Bizim yönetimimiz 400 kişidir ve delegelerimizde 400 kişidir. Biz fikir ve planlarımızı Haydar Başkan’a da götüreceğiz görev yapmış diğer eski başkanlarımıza da götürüp fikirlerini alacağız.Bu Partiye gönül vermiş sempati duyan herkese ulaşacağız. Dışarı da bırakma lüksümüz yok. Eskiden İlçe Başkanlığı yapmış biri olarak ceremesini, fedakarlığını biliyorum ve ona göre ara vermeden tüm gücümüzle çalışacağız” dedi.

Her iki başkanın yaptığı konuşma ve jestler töreni izleyen tüm partililerden çok alkış aldı. Turgay Özcan’ın Haydar Koparan’a verdiği çiçekle tören son bulurken kazanan taraf da kaybeden taraf da törenden memnun ayrıldı.

 

Uygur Erol-Kent Yaşam

Editör: Haber Merkezi