Bakırköy Belediyesi Ak Parti Meclis Üyeleri Servet Toroman, Hasan Kaptan, Fatma Elmasgül Torun, İbrahim Keleş ve Işıl İlgin Oktay’ın da tam kadro katıldığı toplantıya, yeni yönetimde de yer alan geçmiş dönem yöneticilerinden Halit Cebeci, Ersin Aydoğan, Serkan Yıldırımtaş ve Onur Yapıcı’da katıldı.

Karşılıklı tanışma, fikir alış verişi ve sohbetle geçen toplantıda, her şeyden önce siyasi hedeflerinin dokunmadık el, çalmadık kapı bırakmayacakları olduğunu ifade ederek konuşmasına başlayan Ak Parti Bakırköy İlçe Başkanı Tülin Mazlumoğlu Kestane; inanç ve siyasi görüş gözetmeksizin tüm vatandaşlara kucak açacaklarını söyledi.

AK PARTİ "BAKIRKÖY AKİLLERİ" İLE SAHADA ÇALIŞACAK

15 Temmuz darbe girişiminin Türkiye’de farklı bir şuur oluşturduğuna dikkat çeken Kestane, “Partilerden öte bu vatan üzerinde, bu vatanın evlatları olarak bütünleşmemiz gerektiği şuurunu bir kez daha tazelemiş olduk” dedi.

Öncelikle Bakırköy yerel yönetimde söz sahibi olmak istediklerinin altını çizen Başkan Tülin Mazlumoğlu Kestane, ilçe yönetimine seçilen üyeleri dışında, çeşitli komisyonlarla değerlendirecekleri çok sayıda gönüllü ile saha çalışmalarına başlayacaklarını belirtti.

‘Bakırköy Akilleri’ adını verecekleri bir heyet oluşturarak, gönüllü insanlarla da oluşturdukları çeşitli komisyonlarla sektörel ve mahali olarak herkese ulaşmak istediklerini belirtti.

Gazetecilerin sorularına da cevap veren yeni ilçe başkanı Tülin Mazlumoğlu Kestane, yeni seçilen yönetim kurulundaki üyelerinden bir tanesinin kişisel sorunları nedeniyle yönetimden istifa ettiğini, dedikodulara itibar edilmemesini ve sormaları gereken herşey için ilçe başkanlık kapılarının herkese açık olduğunu belirtti.

1969 Kayseri doğumlu olan Tülin Mazlumoğlu Kestane, ilk, orta ve lise eğitimini İstanbul’da tamamladıktan sonra, İstanbul Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi’nden mezun oldu. Aynı zamanda Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi Uluslararası İlişkiler bölümünü de bitiren Kestane, ABD Chicago Loyola Üniversitesi’nde yabancı dil eğitimi aldı.

Ak Parti İstanbul İl Başkanlığın’da Aile ve Çocuk Komisyon Başkanlığı, İl Sağlık Komisyon Başkanlığı ve AR-GE den sorumlu İl Başkan Yardımcılığı gibi pek çok görevde bulunan Tülin Mazlumoğlu Kestane, bunun yanı sıra pek çok dernek ve sivil toplum kuruluşlarında da aktif görev almakta.

Halen serbest diş hekimi olarak görev yapan Tülin Mazlumoğlu Kestane, evli ve 1 çocuk annesi.

Selvi Sarıtaç / Kent Yaşam

Editör: Haber Merkezi