Konuşmasında, yıllarını Beşiktaş halkıyla kol kola geçirmiş, Cumhuriyet ve Atatürk sevdalısı bir vatansever olarak, Beşiktaş İlçesi’nin sorunlarını ve bunların çözümlerini çok iyi bildiğini, bu çözümlerin hepsini hayata geçireceğini belirten Affan Keçeci; Beşiktaş için 26 proje hazırladıklarını, 31 Mart´ta seçimi kazanarak mutlu sona ulaşacaklarını söyledi.

‘‘Gençlerimize tüm bilgi ve birikimimizi aktarıp yarın bu makamları onlara teslim edeceğiz’’

Gelecek kaygısı taşıyan birçok gencin başka bir ülkeye gitme çabası içinde olduğunu vurgulayan Affan Keçeci ‘‘Gençlerimize tüm bilgi ve birikimimizi aktarıp yarın bu makamları onlara teslim edeceğiz. Herkes gençlerin önünü açmak zorundadır. Bu sebepten Meclis üyesi aday listesinde çok fazla genç arkadaşımıza yer verdik. Hep beraber sahada çalışarak mutlu sona ulaşacağız. Beşiktaş Belediyesi´ni almamız Türkiye´nin demokratik parlamenter sisteminin tekrar oluşması için bir başlangıç olacak.’’ dedi

Affan Keçeci olarak Beşiktaş İlçesi’nde kurmayı hedeflediğim “Modern Belediyecilik”

Konuşmasında hedeflediği ‘’Modern Belediyecilik’’yönetimine dayalı projelerinin detaylarını anlatan Keçeci, ‘’Modern Belediyecilik;huzur ve kardeşlik ortamında, dünyanın ve ülkenin değişen şartlarını gözeten bir vizyonla tüm Beşiktaş İlçesi sakinlerinin beklentilerine cevap verecek hizmetleri sunabilmektir.’’ dedi

Kolluk kuvvetleri ile iş birliği içinde ‘’Güvenli Sokaklar’’

Beşiktaş’ta zabıtanın 7/24 görev yapacağını ve gelen ihbarlarda ihbar eden kişinin kimliği gizli tutulacağına dikkat çeken Affan Keçeci, ‘’Mafyalaşan valeler ile kolluk kuvvetlerimizle birlikte mücadele edeceğiz. Güvenli sokaklar olacak. Sokaklarda huzuru sağlamak için kolluk kuvvetiyle birlikte hizmet vereceğiz’’ şeklinde konuştu.

Beşiktaş´ta bulunan tüm heykellerin periyodik olarak bakımı yapılacağını kaydeden Keçici, modern geri dönüşüm kutuları getirileceğini ve bu kutulara pet şişe veya cam atanların bunun karşılığında bir miktar para alacağını belirtti.

‘’Beşiktaş kartı yapacağız’’

Gerçek bir hemşehirlilik kartı olacak olan “BeşiktaşKart” ile sadece Beşiktaş’ın değil, ilçede bulunan birçok kafe ve restoranla anlaşmalar yaparak vatandaşın bu mekanlardan indirimli hizmet almasının sağlanacağına da değinen Affan Keçeci sözlerineİstanbul´da en yaşlı nüfusun Beşiktaş´ta bulunduğunu işaret ederek, Alzheimerlılar için gündüz yaşam evi açacaklarını söyleyerek devam etti. Keçeciprojelerini şöyle özetledi; ‘‘Engelsiz Beşiktaş´’ vizyonuyla engelliler için yolları düzenleyeceğiz. Spordan herkesin faydalanmasını sağlayacağız. Başarılı olan amatör spor kulüplerine destek vereceğiz. Yeni imar ruhsatı alacak binalara otopark zorunluluğu getireceğiz.

Belediyeye ait yerlerde asansör sistemli otoparklar yapacağız. Evde bakım hizmetini artıracağız. Sokak hayvanlarıyla ilgileneceğiz. Ortak alanlarda WI-FI sistemi kurarak ücretsiz interneti gençlere ulaştıracağız.’’

Affan Keçeci, konuşmasına Atatürk, Cumhuriyet ve Beşiktaş sevdalısı olduğunu tekrarlayarak sonverdi.

AFFAN KEÇECİ KİMDİR?

Kısa Özgeçmişi

Bir polis memurunun dört çocuğundan biri olarak doğdu.

İlk ve ortaokulu İstanbul’da okudu.

Polis Koleji ve Polis Akademisi’nden dereceyle mezun oldu.

Beşiktaş ve Kadıköy İlçe Emniyet Amirliği, İstanbul İl Emniyet Müdür Yardımcılığı, Mardin ve Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü görevleri de dahil olmak üzere 37 yıl kamu hizmeti yaptı.

Efsane başkan Süleyman Seba’nın yönetiminde Beşiktaş Kulübü’nde üç dönem Yönetim Kurulu Üyeliği yaptı.

2006-2008 yılları arasında Türkiye Futbol Federasyonu Başkanvekili ve Milli Takımlar sorumlusu olarak görev aldı.

Dünya Ampute Futbol Federasyonu seçimlerinde en fazla oyu alarak yönetim kurulu üyeliğine seçildi.

2014 yılındaki yerel seçimlerde Beşiktaş ve İstanbul Büyükşehir Belediyeleri Meclis Üyelikleri’ne seçildi.

Oya Keçeci ile evli olan Affan Keçeci üç çocuk babasıdır.

Hayat ve Çalışma Felsefesi

Bir Atatürk ve Cumhuriyet sevdalısı olan Affan Keçeci, bütün görevlerinde dürüstlük, adalet, laiklik ve demokrasi başta olmak üzere Atatürk ilke ve devrimlerinin yılmaz savunucusu olmuştur.

Dürüstlük, adalet, laiklik ve demokrasi başta olmak üzere Atatürk ilke ve devrimlerini benimsemeyen hiçbir kimseyi yönetiminde bulundurmamış ve hiçbir suretle bulundurmamayı prensip edinmiştir.

Editör: Haber Merkezi