104 emekli amiralin imza attığı Montrö Bildirisi’yle ilgili konuşan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener “Bu bir zevzekliktir, bu zevzekliklerden Türkiye çok çekti.” İfadelerini kullanırken, yapılan açıklamanın partilileri mutlu etmediği ve istifasını veren isimlerin olduğu iddiaları ortaya atıldı. Ayrıca İYİ Parti Genel Başkan Başdanışmanı Aytun Çıray, Erzurum Milletvekili Naci Cinisli ve Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Erozan'ın konuyla ilgili yaptığı paylaşımlar ise dikkat çekti.

               

AYTUN ÇIRAY: ALTINA İMZAMI ATIYORUM

İYİ Parti Genel Başkan Başdanışmanı Aytun Çıray, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda "Bir Tabip Teğmen olarak altına imzamı atıyorum." ifadelerine yer verdi.

İyi Partili Aytun Çıray'dan 'bildiri' açıklaması: Bir tabip teğmen olarak  altına imzamı atıyorum

NACİ CİNİSLİ: BUNU FIRSATA ÇEVİRMEYE ÇALIŞAN İKTİDAR ACİZDİR

İYİ Parti Erzurum Milletvekili Naci Cinisli ise"İşini ehliyle yapmış, ununu elemiş eleğini asmış emekli devlet memurunun tecrübelerini aktarmasından rahatsız olan, korkan, bunu fırsata çevirmeye çalışan iktidar acizdir." ifadelerini kullandı.

NACİ CİNİSLİ “BUGÜNKÜ İKTİDAR MİADINI DOLDURDU”

AHMET EROZAN: MESELE DENİZ HARP OKULU MEZUNU BİLE OLMAYAN 'TARİKATÇI AMİRAL'

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Bursa Milletvekili Ahmet Erozan ise "126 emekli Büyükelçi Montrö Sözleşmesi konusunda bundan üç gün önce bir bildiri yayınladığında iktidar 'Monşer'lere kulak asmadı… 103 emekli Amirale kükremesinin sebebi demek ki Montrö Sözleşmesi olamaz… Mesele Deniz Harp Okulu mezunu bile olmayan 'Tarikatçı Amiral'…" değerlendirmesinde bulundu. KENT YAŞAM

İYİ Partili Ahmet Erozan'dan 37. bölge uyarısı

Editör: Haber Merkezi