Bir süredir önseçim heyecanının yaşandığı CHP’de aday adayları çalışmalarını sıklaştırıyor. CHP Avcılar İlçe Başkanlığı görevinden istifa edip Milletvekili Aday Adayı olan Bayram Acar, ön seçim çalışmalarını yürüteceği irtibat ofisi açtı. Merkez Mahallesi Şamlı Sokak Numara 30’da bulunan seçim ofisinin açılışına Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli başta olmak üzere CHP Avcılar İlçe Başkanı Yüksel Can, milletvekili aday adayları ve partililer katıldı.

PARTİSİNE EN ÇOK ÜYE YAPAN İLÇE BAŞKANI

Seçim ofisinin açılış kurdelesinin Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli kesti. Kurdele kesiminin ardından söz alan Aday Adayı Bayram Acar, yaptığı konuşmasında “Hepinizin bildiği gibi 20 yıldır sizlerle birlikte siyaset yapıyoruz. Avcılarda Cumhuriyet Halk Partisi’nin altı oklu bayrağını indirmedik ve bundan sonra da indirmeye hiç niyetimiz yok. Avcılar ilçe başkanı olarak Türkiye’de en fazla genç üye yapan ilçe başkanıydım, en fazla kadın üyesini yapan ilçe başkanıydım. İstanbul’da da 39 ilçede en çok partisine üye yapan ilçe başkanıydım. Avcılar’da 6 dönem ilçe başkanlığı yaptım.

Handan Toprak Benli belediye başkanı olduğundan bu yana artık bu ilçede düşüneceğimiz çok fazla şey kalmadı. Başkanımız ilçemiz için çok başarılı işler yapıyor. Bundan sonra Türkiye’de, İstanbul’da, her ilçede iktidar olmalıyız. Eğer parlamenter olursam rahmetli Mevlüt Aslaonoğlu gibi olacağımı iddia ediyor ve onun izinden gideceğime, halkımın menfaatine olan tüm çalışmaları yapacağıma söz veriyorum” dedi.
Acar’ın ardından söz alan Belediye Başkanı Toprak ise, seçim ofisinin hayırlı olmasını dileyerek bütün aday adaylarına başarılar diledi.

(Senay BADUR-Kent YAŞAM)

 

Editör: Haber Merkezi