31 Ocak’ta Bayrampaşa CHP İlçe Örgütü tarafından organize edilen etkinliğe, İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu’nun yanı sıra CHP Bayrampaşa İlçe Başkanı Hasan Mutlu, CHP Milletvekili Aday Adayları Refik Akova, Dr. Cengiz Alp, Zahit Gürdal, Mustafa Ataş ve Gülay Yedekçi katıldı.

ERDOĞDU: “KANUNU 162 DEFA DEĞİŞTİRDİLER”
Bayrampaşalılarla sohbet şeklinde gerçekleşen etkinlikte, Erdoğdu yolsuzlukların aklanması için Kamu İhale Kanunu’nun 162 defa değiştirildiğini açıkladı. Erdoğdu, “Kara listedeki isimlerin aklanmasını sağladılar. Yaptıkları yolsuzluk açığa çıkmasın diye kanunu ve şikayet mekanizmasını değiştirdiler” diye konuştu.

Erdoğdu, “Bir yağma düzeniyle karşı karşıyayız. Biz iktidara geldiğimizde bütün ihaleleri bağımsız kurumlarla yapacağız. Sendika, esnaf, çiftçi ve emek örgütleri de bu ihalelerde olacak” dedi.

KARADENİZ VE RUMELİ EVLERİ SÖZÜ VERDİ
Karadenizli ve Rumelilerin ağırlıklı olarak yaşadığı Bayrampaşalılara “Biz iktidara geldiğimizde Bayrampaşa’da Karadeniz ve Rumeli mimarisi olacak” sözünü verdi.

“Ben bu düzenin yıkılması gerektiğini düşünüyorum” diyen Erdoğdu, “Kayıtsız ekonomiyi kayıt altına alacağız. Her köye bir okul yapacağız. Kentsel dönüşüm değil, yerinde dönüşüm yapacağız” şeklinde konuştu.

Özgür Deniz Kaya-Kent Yaşam











Editör: Haber Merkezi