Şanlıurfa’nın önde gelen ailelerinden Hilvan Süleyman aşiretinin ileri gelenlerinden Şehit Mehmet Baysal’ın oğlu Bedir Baysal, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ile bir araya geldi. 99 yılında siyasete adım attığını ve okul yıllarından bugüne siyasetin içinde olduğunu ifade eden Baysal ülkenin geleceği için Gelecek Partisi’nde memlekete ve millete hizmet edeceğini açıkladı. Genç yaşta siyasetin içerisinde giren, kısa zaman içerisinde yaptığı işler ile başarılı bir iş insanı olarak adından söz ettiren,  Dervişan Vakıf Başkanlığı, Tarihi Yarım Ada İş Adamları Derneği Yönetim Kurulu Üyeliği, Erdemler Platformu Fatih İlçe Sorumluluğu, HİLDER Yönetim Kurulu Üyeliği, Adıyaman Huni Derneği Yönetim Kurulu Üyeliği gibi önemli Sivil Toplum Kuruluşlarında görev alan ve toplum yararına ciddi işlere imza atan  Bedir  Baysal ülke siyasetinin parlayan yıldızı durumunda yer alıyor.

BABASININ İZİNDEN GİDİYOR

Türkiye’nin geleceğini inşa etmek, kaostan çıkararak müreffeh, yaşanabilir ve sorunsuz bir ülke dizayn etmek, milletin yararına olacak işlere imza atmak için Gelecek Partisi dediğini ifade eden  Bedir  Baysal bu yönüyle 1979 yılında Marksist teröristlerce kurulan hain pusuda şehit olan babası Mehmet Baysal’ın izinden yürüyor.

 

‘’SÖZ DEĞİL İCRAAT ZAMANI’’

Gelecek Partisi’ne geçişi ile ilgili önemli açıklamalarda bulunan Baysal, “Memleket ve milletimiz için hizmete hazırız. Bizim hizmet anlayışımızda önce millet var. Milleti yaşat ki devlet yaşasın sözünü sözde değil icraatta göstereceğiz. Faaliyet alanımız içerisinde her arkadaşımız görevini layıkıyla yerine getirecektir, bizler de tarihin bizlere verdiği bu sorumluluğu, yüklediği bu görevi alnımızın akıyla yerine getirmek için durmadan dinlenmeden çalışacağız. Fatih ilçesini Gelecek Partisi’nin kalesi yapacağız.  Güçlü, müreffeh, huzurlu ve sorunsuz bir Türkiye için, aydınlık bir gelecek için Genel Başkanımız Sayın Ahmet Davutoğlu’nun önderliğinde büyüyerek geliyoruz. Gelecek Partisi ülkemizin geleceğidir, milletimizin geleceğidir diyoruz. En kısa zamanda Fatih ilçe kongremizi yapacağız“ dedi.

Editör: Haber Merkezi