Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Kurucular Kurulu Üyesi ve İstanbul İl Koordinatörü İlker Çelik partisinin ilçe teşkilatları ziyaretleri kapsamında Küçükçekmece İlçe Başkanlığı’nı ziyaret etti. İlçe Başkanı Kaan Engin Özaydemir ve Yönetim Kurulu’nun hazır bulunduğu ziyarette karşılıklı fikir alışverişinde bulunulurken izlenecek yol haritası konuşuldu.

ÇELİK: İSTANBUL’DA 39 İLİMİZ VAR

Ziyarette bir konuşma yapan Çelik, “Parti olarak teşkilatlarda farklı bir yapılanmaya gittik ve Bölge Koordinatörlükleri belirledik. Ülkeyi 15 bölgeye ayırdık. 15 bölgeden Nüfus olarak en büyük olanı İstanbul. Herkes İstanbul’a il diye bakıyor ben ise İstanbul’da 39 tane ilimiz bir tane de ilçemiz var o da Adalar. Onun dışında benim için hepsi il.” ifadelerini kullandı.

“NE YAPACAKSAK BU EKİPLE YAPACAĞIZ”

İlçe teşkilatının çalışmalarını takdir ettiğini ifade eden Çelik, “Ne yapacaksak Küçükçekmece ilinde bu kabineyle bu meclisle yapacağız. Kaan Başkanımız gerçekten çok değerli, hem sistematik çalışan hem liyakata hem eşitliğe önem veren biri. İlçeyi görünce de güzel bir ekip oluşturulduğunu gördüm.” dedi.

ÖZAYDEMİR: KURUCULAR ÇOK KIYMETLİ İNSANLARDIR

Deva Partisi Küçükçekmece İlçe Başkanı Kaan Engin Özaydemir, “İlker Çelik Bey partimizin kurucularından, partimizin kurucu ruhunu da kendi vicdanında kalbinde taşıyan insanlardan biri. Tabi her siyasal partide kurucular o partinin kuruluş amaçlarını, ruhunu akıllarında ve vicdanlarında taşıyan insanlardır. Kurucular her ortamda çok kıymetli insanlardır. Bizler de kendilerinden ilerleyen süreçte ziyadesiyle istifade edeceğiz.” dedi.

İLKER ÇELİK KİMDİR?

Kırıkkale Endüstri Meslek Lise sini bitirdikten sonra 1992 yılında Hava Teknik Okullar Komutanlığı ve 1993 yılında Hava Lisan Okulundan mezun oldu. Geçirdiği bir trafik kazası sonrasın da 2002 yılında Hava Kuvvetlerindeki görevinden malulen emekli oldu. 2003-2005 yılları arasında bankacılık ve finans sektöründe görev yaptıktan sonra kendi isteğiyle ayrılıp, ticarete atıldı. Engellilerin yaşadığı sıkıntılar, çözümlerin üretimi ve sosyal politikaların sürdürülebilirliği ile ilgili birçok uluslararası çalışma, kongre ve organizasyona katıldı ve incelemeler de bulundu. 2001 yılında başladığı çalışmalarına halen aktif olarak devam ediyor. Eski bir futbol hakemi de olan Çelik, Ampute Futbol Merkez Hakem Kurulu Vaşkanlığı görevinde de bulundu. 2005 yılından itibaren sağlık sektöründe faaliyet gösteren bir şirketin Genel Müdürü olarak görev yapıyor. Deva Partisi Kurucuları arasında yer alan Çelik, halen Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi.  İSAKARAARSLAN - TAYFUN ERCAN / KENT YAŞAM

Editör: Haber Merkezi