CHP Genel Merkezi tarafından İstanbul Sancaktepe Belediye Başkan Adayı olarak açıklanan Özgen Nama, Sancaktepe İlçe Başkanlığı’nda binlerce vatandaş tarafından sevgi seli ile karşılandı. Nama ailesiyle geldiği parti binasının balkonundan coşkulu bir kalabalığa senlenerek, Sancaktepe’de CHP bayrağını dalgalandıracaklarını söyledi.

“BENİM ROZETİM ALNIMDAKİ TERDİR”

CHP Adayı Özgen Nama önce CHP İlçe Başkanlığı binası salonunda toplanan sevenleriyle buluştu. Burada kendisini bekleyen vatandaşları CHP Sancaktepe İlçe Başkanvekili Muharrem Aydın, Kadın Kolları Başkanı Yıldız Ulucan, İYİ Parti Sancaktepe İlçe Başkanı İbrahim Özkan ve CHP’nin diğer belediye başkan adaylarıyla birlikte selamlayan Özgen Nama, “Çok önemli bir süreçte Sancaktepe’de aday olduğumun farkındayım. Bugün yanımda duran CHP’li ve İYİ Partili arkadaşlarımızın yakalarındaki parti rozetlerini görüyorum. Benim yaklamda rozet göremezsiniz çünkü benim rozetim 26 yıldır CHP ile mücadele eden alnımdaki terdir. Burada yalnız CHP’li değil diğer partilierden de dostlarımız var. Bütün düşünceleri birbirinden farklı olan ama ortak düşüncesi yaşanabilir bir Sancaktepe olan  bütün Sancaktepelilerin hepsini kucaklıyorum. Hepiniz hoşgeldiniz sefalar getirdiniz 31 Mart’ta bütün Sancaktepe’nin adayı olacağım bundan hiç şüpheniz olmasın” dedi.

“SİZLERE LAYIK OLUP, HİÇBİRİNİZİ HAYAL KIRIKLIĞINA UĞRATMAYACAĞIM”

Suzan Nama ile birlikte çıktı ve şunları söyledi:

Özgen Nama daha sonra İlçe Başkanlığının balkonuna çıkarak buradan dışarıda kendisini desteklemeye gelen binlerce kişiye hitap etti. Halkın karşısına eşi Suzan Nama ile birlikte çıkan Özgen Nama şunları söyledi:

“Bugün Sancaktepe’de minimum her üç kişiden ikisinin oyunu almak, onların desteğini almak için yola çıktım. Bu yolculukta bütüm umudum, enerjim sizsiniz. Ben size inanıyorum. İnsan kaybettiğinde değil asıl vazgeçtiğinde yenilir. Benim 26 yıldır aralıksız, kesintiz olarak CHP’nin, onun öncesinde de rahmetli anıyorum sayın Erdal İnönü’nün gençlik kolları başkanıydım. Sosyal Demokrat Halkçı Parti’de siyasete başladım, sokakta, sandıkta, ilçe yönetiminde, belediye meclisinde ve milletvekili adaylığında siyasetin her aşamasında görev aldım. Ve partimi, dostlarımı ve halkımı hiç terk etmedim. Her yerde kendim gibi özgür fikirleri olan,  özgürlükçü demokrasiyi savunan bir kişilik olarak yaşamımı sürdürdüm. Bugünden sonra da aynısı olacak. Benim enerjim, hayallarin Sancaktepe’yi de, İstanbul’u da, Türkiye’yi de yönetmeye var. Bana güvenin. Berber başaralım, beraber Sancaktepe’de kardeşliğin, barışın, demokrasinin demokratik yerel yönetim şeklini Türkiye’de örnek bir belediyecelik anlayışını hep birlikte inşaedelim. Bana inanın, bana güvenin. Bu inançla, bu güvenle omuz vermenizi, destek vermenizi ve yanımda yer almanızı istiyorum. Sancaktepe’de hemşericilik yapmayacağım. Rüşvete geçit vermeyeceğim. Kardeşçe tüm renkleri bir arada tutabilmenin temsilcisi olacağım. Ve sizlere layık olup, hiçbirinizi hayal kırıklığına uğratmayacağım.”

CHP Sancaktepe Belediye Başkan Adayı Özgen Nama’ya destek için gelen birçok STK üyesi, partililer, dostları ve yakınları genç ve dinamik bir görünüm sergileyen adaylarıyla anı fotoğrafları çektirmek için yarıştı. Özgen Nama’da yanında olup destek veren eşi Suzan Nama ile çocukları Deniz ve Eylem’le basın mensuplarına poz verip, mutlu bir aile tablosu çizdi.

Tuncay DAĞLI-Kent Yaşam

Editör: Haber Merkezi