Karaköy’deki Dersaadet adlı restauranttaki akşam yemeğine CHP İlçe Başkanı Şükrü Parlak, ilçe yöneticileri, İstanbul Milletvekili Haluk Eyidoğan ile Aykut Erdoğdu, CHP Bakırköy İlçe Başkanı Muharrem Bulut, 2. Bölge Milletvekili aday adayları Hasan Söyler, Hakan Çıtalay, Turan Durmuş, Hakan Atalay, Yavuz Aydın ve Mehmet Sevigen de katıldı.




Partiler arasında birlik ve beraberlik duygularının yaşandığı organizasyonda, örgüt yönetimi ile milletvekili aday adaylarının samimi ve sıcak yaklaşımları, yemeğe katılanları memnun etti. İlçe Başkanı Şükrü Parlak ile yardımcısı Cabbar Kement ise davetlilerle tek tek ilgilenip, misafirperverlik örneği sergilediler.





Yemekte kısa bir konuşma yapan CHP Kağıthane İlçe Başkanı Şükrü Parlak, tüm milletvekili aday adaylarına başarı dileyerek, “Hepimizin tem amacı var o da partimizi iktidara taşımaktır. Bunun için el ele omuz omuza verip, gece gündüz demeden çalışacağız.





Yılmadan, yorulmadan vatandaşımızı dinleyip, iktidara geldiğimizde de aynı şekilde ülkemizin ve vatandaşlarımızın menfaatleri dorultusunda gereken çalışmaları yapacağız. Ama önce seçimi kazanmamız lazım. Bunun için de bu birlik ve beraberlik duygusunu her yerde her zeminde gözterip, gücümüzü ortaya koymalıyız” dedi.
Tuncay DAĞLI-Kent Yaşam

 

Editör: Haber Merkezi