CHP İstanbul 2. Bölge Milletvekili Adayı Dr. Cengiz Alp, önseçimde olduğu gibi genel seçim için de tüm bölgeyi adım adım dolaşıp, partisi için oy istiyor.

Önseçinde aldığı oylarla ilk sıralarda yer alan ancak kontenjan adaylarının araya girmesiyle 11. sıraya gerileyen Dr. Cengiz Alp, riskli bir yerde bulunsa bile, azminden bir şey kaybetmeden çalışmasını sürdürüyor.

Otuz yılı aşan bir süredir Sarıyer’de hem tıp doktorluğu yapıp hem de siyasetle uğraşan Dr. Cengiz Alp, TBMM’ye girmesi istenilen siyasetçiler arasında görülüyor.

Önseçimden sonra 2. Bölgedeki tüm CHP örgütlerini ziyaret edip, gösterilen ilgi nedeniyle teşekkür eden Dr. Cengiz Alp, genel seçim programının açıklanmasının ardından hızını kesmeden seçim çalışmasını devam ettirdi.

CHP İl Başkanlığı tarafından adaylarla ilgili yapılan program çerçevesinde her gün değişik ilçelerin örgütleriyle biraraya gelip, seçmenleri ziyaret eden Dr. Cengiz Alp’in TBMM’ye milletvekili olarak gitme şansının bulunduğu belirtiliyor.

Partililerle birlikte yoğun tempoda çalışan Dr. Cengiz Alp, “Benim için önemli olan partimin iktidara gelmesidir. Elbette ki siyasete ve CHP’ye emek vermiş, tecrübeli bir siyaetçi olarak ben de milletvekili seçilip, meclise girmek isterim. Bu halkımızın partimize göstereceği teveccüh ve ilgi sonucu olacaktır. Ancak görünen o ki, AK Parti iktidarının toplum nezdinde yıpranmışlığı, CHP’nin de giderek yükselen bir ivmeyle oy artırması 7 Haziran seçiminin partimizi iktidara taşıyacağının en bariz göstergesidir” dedi.

Dr. Cengiz Alp, dün de CHP Kağıthane örgütüyle koordineli olarak gerçekleştirdiği seçim çalışmasında, milletvekili aday adaylarından Hasan Söyler’i de ziyaret edip, görüş alışverişinde bulundu. Alp, daha sonra partililerle birlikte seçmene yönelik ziyaretlerini devam ettirdi. (Tuncay DAĞLI-Kent Yaşam)

Editör: Haber Merkezi