Genel seçime heyecan içinde hazırlanan CHP’lilerin hizmete soktukları her irtibat bürosunun açılışına kalabalık bir partili grubu katılıyor. Partiye üyesi olmayan vatandaşlar tarafından da ilgiyle karşılanıp, katılım sağlanan açılışlar, CHP’nin seçim rüzgarının da giderek hız kazanmasını sağlıyor.

YALINKILIÇ: CUMHURİYET İÇİN YURTTA BARIŞ İÇİN GELİYORUZ

Ferahevler Mahallesi’nde hizmete giren irtibat bürosunun açılışına CHP Sarıyer İlçe Başkanı Sevim Yalınkılıç’ın yanısıra belediye meclis üyeleri, ilçe yönetim kurulu üyeleri ve Milletvekili Adayları Adnan Ayber ile Canan Sezenler de katıldı. Açılış öncesi mahalle esnafını ziyaret eden İlçe Başkanı Yalınkılıç ile Milletvekili Adayları Adnan Ayber ve Canan Sezenler açılışı katılanlara hitaben bir konuşma yaptılar.

İlçe Başkanı Sevim Yalınkılıç konuşmasında, “Erken seçim, baskın seçim adını ne koyarsa koyun artık görünen köy kılavuz istemiyor. Ülkenin geldiği durum ortada, ekonomi gerçeği ortada. Demokrasi ihtiyacımız, huzur ihtiyacımız ortada. Bunlara 24 Haziran seçimiyle daha erken kavuşacağız. Bunun için geliyoruz. Cumhuriyet için, yurtta barış için geliyoruz. Hep birlikte elele çalışacağız” dedi.


Yalınkılıç, 24 Haziran seçimleri için yoğun bir çalışma içinde bulunduklarını belirterek, dokuzuncusunun açılışını gerçekleştirdikleri mahalle irtibat bürolarının sayısının 10 ya da 11 olacağını söyledi. Yalınkılıç, “Hem partililerimiz hem de mahalle sakinleri partimizin seçim bürosunun kendi yerleşim yerlerinde de olmasını istiyor. Biz de gelen talep ve imkanlar ölçüsünde bu büroları açmaya devam ediyoruz” dedi.

ADNAN AYBER: MİLLETİN VEKİLİ OLACAĞIM

Ferahevler’de yaşayan Milletvekili Aday Adayı Adnan Ayber ise, Ferahevler halkının vefalı ve kadirsinas olduğunu belirterek, “Ben kırk yıl bu mahalleye tohum ektim, büyüttüm, meyve verdi şimdi ise meyvelerini topluyorum. Komşularım hem yanımda oldular, her destek verdiler, son bir kez daha benden desteklerini esirgemeyeceklerini biliyorum. Eğer milletvekilliğini kazanırsam da tıpkı Cumhurbaşkjanı adayımız Muhharrem İnce gibi yalnızca partililerimin değil tüm millletin vekili olacağım” dedi.

Canan Sezenler ise partililere hem seçim sandıklarına sahip çıkmalarını önerdi hem de seçmenlerin sandığa gidip oy kullanması için çaba harcamalarını istedi.

Tuncay Dağlı-Kent Yaşam

NOT: Haberin videosu alttadır..

Editör: Haber Merkezi