CHP Sarıyer İlçe Başkanlığı tarafından ikincisi düzenlenen eğitim seminerine katılan beş yüze yakın partiliye, parti okulu eğitmenleri tarafından seçmene ulaşma, diyalog kurma ve sandık başında nasıl hareket edileceği gibi konularda bilgiler aktarıldı.


DENİZ: TÜM İMKANLARIMIZLA ÇALIŞIP İKTİDARI ELE GEÇİRMELİYİZ

Yaşar Kemal Kültür Merkezi’nde düzenlenen toplantının açış konuşmasını yapan CHP Sarıyer İlçe Başkanı Mehmet Deniz şunları söyledi:

“Sandıklarda ne yapmamız gerektiğini daha önceki seçimlerde kanıtladınız. Yerel ve genel seçim ile cumhurbaşkanlığı seçimlerinde gösterdiğiniz perpormans ve başarıdan dolayı sizleri tebrik ediyorum. 2009 yerel seçiminde Sarıyer’de bayrağı AKP’den teslim aldık, inşallah 7 Haziran’da da ülke genelinde teslim alacağız. İl Başkanlığımızın yürüttüğü projeye göre İstanbul’da bulunan 4 milyon konuta gireceğiz ve parti politikamızı anlatacağız. Sarıyer’de seçtiğimiz bin kişiyi de ev ziyaretleri konusunda görevlendirdik. Sanılmasın ki bir seçime son 30 gün içinde hazırlanılır. Hayır, bizim için bir seçim biter, hemen ertesi günü yeni bir seçim hazırlığına başlarız. Yani 7 Haziran’a yıllardan beri hazırlanıyoruz. Ancak son bir ay tüm çalışmalar hız kazanır ve finale koşarız. Bu kez de öyle yapacağız. Ancak bu son bir ay içinde çalışmalarımızı daha hızlandırıp, finale koşmamız gerek. 7 Haziran’a kadar tüm gücümüzle, tüm imkanlarımızla çalışıp, seçmenlere kendimizi, parti politikamızı ve iktidarın yanlışlarını anlatacağız ki sandıkan başarıyla çıkıp, iktidarı ele geçirelim.”

SEÇİM KOMİSYONU BAŞKANI ÖZTÜRK: BİZİM UYUDUĞUMUZU SANIYORLARDI

Seçim Komisyonu Başkanı Av. Hasan Saim Öztürk ise yaptığı konuşmada AK parti iktidarını eleştirerek, “19 Nisan’da sayın Genel Başkanımız Ankara’da parti programımızı açıkladı. Bu program açıklandıkran sonra kamuoyunda ciddi bir tartışma başladı, bizler ilk defa gündeme oturduk. Bizim uyuduğumuzu zannedenler yanıldılar. Biz, bu iktidarı 13 yıldır yakından izliyoruz. 13 yıldır halkımızı neoliberal politikalarla uyutarak, küçük zam artışlarına mahkum edip, büyük payı kendisine ayıranlar ve pastanın hemen tamamını yutmaya çalışanların foyası ilk kez meydan çıktı” dedi.

Konuşmaların ardından CHP Parti Okulu Eğitmeni Dr. Şahin Özdemir, yapılacak çalışmalar konusunda görevlilere bilgi aktarımında bulunan bir sunum gerçekleştirdi.

CHP’nin eğitim ve bilgilendirme toplantısına belediye meclis üyeleri, milletvekili adayları, muhtarlar ve çok sayıda partili katıldı.
(Tuncay DAĞLI-Kent Yaşam)








Editör: Haber Merkezi