7 Haziran genel seçimine yoğun şekilde hazırlanan CHP’nin Sarıyer İlçe Başkanı Mehmet Deniz, Rumelikavağı Mahallesi’nde balıkçı barınağını ziyaret edip, balıköı reisleriyle sohbet ederken, “CHP olarak tüm üyelerimizle, tüm seçmenimizle yurdumuzu balık ağı gibi öreceğiz. 8 Haziran’a iktidar bizim olacak” dedi.

Seçim günü sandıklara sahip çıkıp, oyların başına bir şey gelmemesi için parti üyelerinin eğitimi ve bilgilendirilmesinin yanısıra, evleri dolaşıp, vatandaşlara parti programını anlatan CHP’liler, esnaf ziyaretleri de gerçekleştiriyor. Her mahallede en az bir tane seçim bürosu açan CHP Sarıyer İlçe Başkanlığı, gün boyu birkaç programı aynı anda yürütüyor.


HER GÜN GRUPLAR HALİNDE BİRKAÇ PROGRAM UYGULUYORLAR

Sosyal medya üzerinden haberleşmenin yanısıra mesaj ve mail yoluyla da diyalog grup, hemen her etkinlikte biraraya gelen CHP’liler, broşür dağıtıp, vatandaşlarla yüzyüze görüşerek ‘Yaşanacak yeni bir Türkiye için partimize oy vermenizi istiyoruz” diyorlar.

Bugünkü program dahilinde bir balıkçı köyü olan Rumelikavağı’nı ziyaret edip, vatandaşlarla yüzyüze görüşen CHP İlçe Başkanı Mehmet Deniz ile parti üyeleri, seçim çalışmasını her zamanki gibi sıcak diyaloglar kurarak yürüttüler. CHP İstanbul Milletvekilleri Aykut Erdoğdu, Melda Onur, Belediye Meclis Üyesi Mustafa Balcı, Seçim Komisyonu Başkanı Saim Öztürk ve Kadın Kolları Başkanı Servet Nadir ile çok sayıda partili kadının da katıldığı çalışma sırasında, balıkçı ağlarını tamir eden balıkçılarla sohbet eden Mehmet Deniz, “Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde, Cumhuriyetin ilk on yılında tüm yurdumuz demir ağlarla örüldü. Bu büyük bir azmin ve inanarak çalışmanın sonucudur. Biz de şimdi aynı istek ve azimle çalışıyoruz.  CHP’liler olarak tüm yurdumuzu balık ağı gibi öreceğiz. Her vatandaşımızla görüşüp, her seçmenimize iktidara geldiğimizde insanlarımızın huzur ve mutluluğu için ne yapacağımızı anlatacağız. 8 Haziran’a iktidar bizim olacak” dedi.



“AĞLARA BASIN Kİ UĞUR GETİRSİN”

Seçim çalışması sırasında balıkçılara CHP broşürleri dağıtan kadınlara, ağlara basmasını söyleyen balıkçı reisleri, “Ağlarımıza basın ki uğur ve bereket gelsin” dediler. Balıkçılar, inanışlara göre balıkçı ağına kadın ayağı değmesinin uğur sayıldığını söylediler.

 (Tuncay DAĞLI-Kent Yaşam)
























Editör: Haber Merkezi