Yerel seçimler öncesi iki partinin aldığı ittifak kararı ile Sarıyer'de CHP'nin adayını destekleme kararı alan İYİ Parti'yi yönetimi ile birlikte ziyaret eden ve birlik, beraberlik mesajı veren Sevim Yalınkılıç, "Genel başkan ve parti organlarımızın aldığı ittifak kararı çok önemlidir. Ülkenin yaşadığı sıkıntılı günleri geride bırakmak adına kurulan ve milletin geleceği, ülkenin huzuru için alınan bu karar hem Sarıyerimize, hem de ülkemize hayırlı olacağından kuşkumuz yoktur” dedi.

YALINKILIÇ: YANLIŞ ALGI VE ÖTEKİLEŞTİRMEYİ YARATANLAR BUNUN ALTINDA KALACAK

“Yerel seçimlerde iki parti olarak Sarıyer'de huzur içinde bir seçim atmosferi yaşamak için elimizden geleni sahaya yansıtacağımızdan kimse kuşku duymasın” diyen Yalınkılıç şöyle devam etti:

“Halkımız bilmeliki kendisini milli, kendisinden olmayan herkesi gayrımilli görenler, bu ittifakın başarısı ile içine düştükleri yanılgının ve halkımıza yarattıkları yanlış algı ve ötekileştirmenin altında kalacaklardır.. İki parti dışındaki tüm partilere de Sarıyerlinin huzuru için bir kampanya yürütmeye çağırıyorum. Seçimlerin CHP ve İYİ Parti için hayırlı olmasını, kazananın ülkemiz ve milletimiz olmasını temenni ediyorum. İYİ Parti Sarıyer İlçe Başkanlığı’na da gösterdikleri misafirperverlik nedeniyle teşekkür ediyoruz."

TAYFUR: SARIYER’DE CHP İLE EL ELE ÖRNEK BİR SEÇİM DÖNEMİ GEÇİRMEYİ TEMENNİ EDİYORUM

Bu ziyarette ev sahipliği yapan İYİ Parti İlçe Başkanı Taner Tayfur ise, "CHP Sarıyer İlçe Başkanı sayın Sevim Yalınkılıç ve beraberindeki CHP Sarıyer Yönetim Kurulu üyelerine yapmış oldukları nezaket ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederiz. Sarıyer’de İYİ Parti olarak, CHP ile birlikte el ele Türkiye’ye örnek olacak bir seçim dönemi geçireceğimizin temennisini ileterek, İYİ Parti Sarıyer ailesi olarak huzur ve hoşgörünün semti Sarıyerimize ittifakın hayırlı olması ve birlik ve beraberliğimizin devamlılığını dileriz."

CHP ve İYİ Oarti İlçe Başkanları bundan sonraki seçim sürecini bir arada yürüteceklerini ve seçim süresince kuracakları koordinasyon ile hem Sarıyer'de hem de İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde başarıyı yakalacaklarını belirttiler

Tuncay DAĞLI-Kent Yaşam

Editör: Haber Merkezi