7 Haziran genel seçiminde AK Parti iktidarını devirmek için yoğun bir çalışma sergileyen CHP’liler, ‘oy ver gitsinler’ kampanyası çerçevesinde hızlı adımlarla seçim sandığına doğru yürüyor.

İstanbul’un üç seçim bölgesinden seçime giren CHP’li milletvekili adayları da il Başkanlığı tarafından hazırlanan program çerçevesinde her gün bir başka ilçede neredeyse 24 saat boyunca halka ulaşıp, parti programını ve iktidara geldiklerinde yapacakları yatırım ve hizmetleri anlatıyorlar.

İki kez üstüste yerel seçimi kazanmış olmanın avantajıyla seçim meydanına inen 2. Bölge’deki CHP Sarıyer örgütü de açılan çok sayıda seçim bürosunun yanısıra, hergün bir başka mahallede gerçekleştirdikleri ziyaretlerle iktidara yürüyüşlerini sürdürüyor.

İlçe Başkanı Mehmet Deniz başta olmak üzere, ilçe yönetim kurulu üyeleri, kadınlar ve gençler dur durak bilmeden sokak sokak kapı kapı dolaşıp, halka CHP’yi anlatıyor.

Mahalle temsilcilerinin oluşturduğu gönüllü grupların yanısıra, ilçe başkanlığının görevlendirdiği partili gruplar da ayrı ayrı yerlerde CHP’nin oy oranını artırmak ve seçmenin sandığa gitmesini sağlamak için çalışıyor.



BU AKŞAM REŞİTPAŞA'DA MİTİNG VAR

Dün Kilyos’ta milletvekili adaylarıyla birlikte esnaf ziyaretinde bulunan CHP Sarıyer İlçe Başkanı Mehmet Deniz ve parti örgütü, bugün akşam da Reşitpaşa Meydanı’nda geniş kapsamlı bir miting gerçekleştirecek. Mehmet Deniz parti üyelerine gönderdiği mesajda, Ankara’ya doğru iktidar yolculuğuna devam ettiklerini ve herkesi bu yolculuğun bir parçası olmaları için mitinge davet etti. (Tuncay DAĞLI-Kent yaşam)


Editör: Haber Merkezi