CHP İstanbul 2. Bölge Milletvekili Aday Adayı Op. Dr. Cengiz Alp, bu yıl yapılacak genel seçim için rakiplerinden önce sahaya iniş yaptı ve partisinin tabanına ve yöneticilerine düşünce ve görüşlerini aktarmaya başladı.

Milletvekilliği seçiminde aday olacak kişiler için önseçim yapılması fikrini savunan ve CHP üst yönetimince bu konuda alınan kararı memnunlukla karşılayan. Dr. Cengiz Alp, Bayrampaşa İlçe Başkanlığı’nda gerçekleştirilen toplantıda da bu yöndeki görüşlerini dile getirdi.

CHP Bayrampaşa İlçe Başkanı Hasan Mutlu ile yönetim kurulu üyelerinin de bulunduğu toplantıda konuşan 2. Bölge Milletvekili Aday Adayı Dr. Cengiz Alp, “Parti tabanından gelen biri olarak siyasi tecrübemi ve deneyimlerimi, halkıma hizmet yolunda kullanmak istiyorum. CHP seçmeni bana bu görevi layık gördüğü anda onları Ankara’da en iyi şekilde temsil edip, sorunlarının çözümüyle ilgili çalışmaların sonuna kadar takipçisi olacağım. Bana burada kendimi ifade etme fırsatı veren Bayrampaşa İlçe Başkanı Hasan Mutlu ve diğer arkadaşlarıma teşekkür ederim” dedi.

(Tuncay DAĞLI-Kent Yaşam) 




Editör: Haber Merkezi