CHP Sarıyer İlçe Başkanlığı tarafından Ferahevler Mahallesi’nde açılışı yapılan 19. seçim irtibat bürosunun önünde, üzerinde CHP yazan büyük bir pasta kesilip, açılışa katılanlara ikram edildi.


CHP Ferahevler İrtibat Bürosu’nun açılışını yapıp, milletvekili adaylarıyla birlikte pastayı kesen Sarıyer İlçe Başkanı Mehmet Deniz, “Bu bizim iktidar pastamızdır. Daha büyüğünü 8 Haziran’da keseceğiz” dedi.

7 Haziran genel seçimine yoğun bir tempoda hazırlanan İstanbul 2. Seçim Bölgesi’nin önemli ilçelerinden Sarıyer’de bugüne kadar 19 irtibat bürosunun açılışını yaptıklarını söyleyen Mehmet Deniz, “Çalışmalarımnız öyle yoğun ve hızlı gidiyor ki birçok mahallede oluşturduğumuz seçim bürosu  için daha açılış töreni bile düzenleyemedik. Milletvekili adaylarımızla birlikte hergün bir başka mahallede biraraya gelip vatabdaşlarımızla yüzyüze görüşüyor ve iktidara geldiğimizde vereceğimiz hizmetleri anlatıyoruz. CHP olarak bu seçime çok iyi hazırlandık.Sarıyer’de bir yandan kadın kollarımız, bir yandan milletvekili adaylarımız ve ilçe yönetimimiz her evi, her esnafı, her sivil toplum kuruluşunu ziyaret ediyor. Vatandaşlarımızın bize gösterdiği ilgi ve yakınlıktan dolayı çok memnunuz. İnşallah 8 Haziran’da böyle bir pastayı yine keseceğiz” dedi.

CHP İlçe Başkanı Mehmet Deniz ile milletvekilki adayları Cengiz Alp, Çetin Soysal ve bazı millletvekili aday adayları ile partililer açılış töreninden sonra Ferahevler Bağlar mevkiindeki esnafı ziyaret etti. (Tuncay DAĞLI-Kent Yaşam)




Editör: Haber Merkezi