Günün 24 saatinin çalışmalarına yetmediğinden şikâyetçi olan Umut Veli Develi, “Ekibimle birlikte uykusuzluğa alıştık. Ancak, çalışmalarımıza sabah namazı itibariyle başlamış olmamıza rağmen, bazı görüşmelerimiz için yeterli zaman kalmıyor. Bazı sabahlar görüşmelerimizi sabah saat 06.30’a alıyoruz. Üyelerimizle birebir temas halinde olmanın, şu aşamada daha uygun olacağını düşünüyorum. İktidar olmak istiyorsak, örgütümüzle el ele verip, sonuçlar ne olursa olsun çok çalışacağız” dedi.

SINIR TANIMIYOR

Hazırladığı şiirsel belgeseller ve yaptığı konuşmalar ile CHP Üyeleri’nin dikkatlerini üzerine çekmeyi başaran Umut Veli Develi, kulislerde konuşulan isimler arasında ilk sıralara yerleşti. 3.Bölgenin bir ucundan diğer ucuna giderek üyelere kendini tanıtan Develi, köy köy gezerek, partisine ve kendine oy istiyor. Seçim çalışmaları kapsamında gerçekleştirdiği ziyaretlerde Develi’yi, Silivri, Çatalca ve Arnavutköy’e bağlı 40-50 km uzaklıktaki köylerinde gören vatandaşlar şaşkınlıklarını gizleyemiyor. Yalnızca 1 üyesi bulunan köyde dahi çalışma yürüten Develi ise bu durum için, “Şartlarımız Kurtuluş Savaşı’ndan daha ağır değil. İmkânlarım elverdiği sürece, nerede bizi bekleyen birileri varsa, ben orada olacağım. İktidara için yürüdüğümüz bu yolda asla sınır tanımıyorum” dedi.

ÖNSEÇİM NUMARASI ‘58’

Yaptığı konuşmalarında devamlı olarak kadın ve genç adaylara destek isteyen Develi’nin, önseçim sıra numarası da belli oldu. Önseçimlerde Develi’ye oy verecek olan üyeler, listede 58 numarayı işaretleyecek. Bu anlamda örgütüne güvendiğini belirten Develi, “Üyelerimiz oy verirken hemşericiliğin değil, temsil gücünün yeterliliğine göre karar verecektir. Bu önseçim, örgütümüz için büyük bir fırsat. Sandıklardan çıkacak sonuç ne olursa olsun, iktidar yolunda çalışmalarımız devam edecek” şeklinde konuştu. (Kent Yaşam)




Editör: Haber Merkezi