CHP İstanbul 2. Bölge Milletvekili Aday Adayı Dr. Cengiz Alp, CHP Fatih ilçe örgütü ile kahvaltıda biraraya geldi. Yoğun katılımın olduğu kahvaltıda, CHP Fatih Belediye Meclis Üyeleri ile partililerde, Alp’e tam destek geldi.

 

Halk tarafından TBMM’ye gitmesi istenilen siyasetçilerden biri olan CHP İstanbul 2. Bölge Milletvekili Aday Adayı Dr. Cengiz Alp’in, parti tabanı ile buluşma toplantıları hız kesmeden devam ediyor.

Özellikle kadın ve geçlerle biraraya gelip, toplumun bu kesiminin görüş ve düşüncelerine önem verdiğini gösteren Dr. Cengiz Alp, sosyal demokrasiyi içine sindirmiş parti örgütü mensuplarıyla da sürekli fikir alışverişinde bulunuyor.

Milletvekilliği aday adaylığı için başlattığı tanışma ve kaynaşma toplantıları kapsamında İstanbul 2. Bölge seçim çevresinde ilçe örgütleriyle buluşan Dr. Cengiz Alp, Fatih CHP ilçe örgütüyle de kahvaltıda biraraya geldi.

Belediye meclis üyeleri, mahalle muhtarları, ilçe yöneticileri ve çok sayıda partilinin katıldığı kahvaltıda, kendisine gösterilen yoğun ilgiden dolayı memnuniyetini ifade eden Dr. Alp, “Sizlere layık bir vekil olmak için yola çıktım. Sizlerin takdiriyle meclise girmek istiyorum. Tarafıma göstermiş olduğunuz ilgi ve yakınlıktan dolayı çok teşekkür ederim” dedi. (Kent Yaşam)





Editör: Haber Merkezi