CHP Büyükçekmece’de yeniden ilçe başkanı olan Hüseyin Gökbulak, “CHP 10. Olağan Kongresi’nde bizlere duydukları güvenle yeniden yönetime getirme teveccühünü gösteren örgütümüze çok teşekkür ederim” dedi.


Gazetemize açıklama yapan Başkan Gökbulak partisinin başarısı için ekip ruhuyla hareket ettiklerini belirterek, “Tüm seçimlerde genel merkezimizin, il başkanlığının direktifleri doğrultusunda belediyemizle meclis üyelerimizle uyumlu çalışmalar yaptık. Genel seçimlerde adaylarımız belirlendikten sonra asla adaylarımızın üzerinden tartışma yapılmasına izin vermedik. Siyasi bloklaşmaları sona erdirdik” dedi ve şunları söyledi:

“Geçen dönem yönetimimizde olup özveriyle çalışan, ancak bu dönem çeşitli nedenlerle görev almayan yönetim kurulu üyesi arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Ülkemizin içinde bulunduğu bu zor şartlarda bizlere verilen bu görev ve sorumluluğun bilinci içerisinde bu güvene layık olmaya çalışacağız. Görevimizi partimizin tüm yönetim kademeleriyle uyum içerisinde yerine getirmeye gayret edeceğiz. Tüm parti üyelerini ve gönüllülerini saygıyla selamlıyorum.” 

Senay BADUR-Kent Yaşam

Editör: Haber Merkezi