CHP Kartal Belediye Başkan adayı Gökhan Yüksel, sabahın erken saatlerinde seçim çalışmalarına başlayarak CHP Esentepe Mahalle Birimine ziyarette bulundu. Yüksel, burada partililerle kısa bir değerlendirme yaparak bir konuşma yaptı. Yüksel, "Size düşen en büyük görev ve sorumluluk, oturduğunuz apartmandan ve sokaktan başlamak üzere, bizi komşularınıza en iyi şekilde ifade edip anlatmanızdır. " diye konuştu.

Kartal'a hizmet etmeye hazırım

İnönü Caddesinde esnaf ziyaret eden Gökhan Yüksel, 31 Mart yerel seçimleri için destek istedi. Ayrıca esnaf için de düşündükleri projelerden bahseden Yüksel, vatandaşlardan gelen talepleri de not alıp gerçekleştirileceğine dair elinden geleni yapacağını açıkladı. Bir pastanede kahvaltı yapan vatandaşlara kısa bir açıklama yapan Yüksel, "Doğma büyüme Kartallıyım. Kartal'ın sorunlarına vakıfım ve projelerim hazır. Belediyecilikteki bütün kademelerde görev aldım. Belediye başkanlığına ve Kartal’a hizmet etmeye hazırım." dedi.

Mahalle temsilcileriyle bir araya geldi

CHP Kartal Belediye Başkan adayı Gökhan Yüksel, Yukarı Mahallesi temsilcileriyle bir araya geldi. Kendisini tanıttıktan sonra kısa bir konuşma yapan Yüksel, "Biz sadece hizmet konuşuruz. Doğma büyüme Kartallıyım, Kartal’ın sorunlarını biliyorum ve bu sorunları çözmek için adayım." dedi.

Editör: Haber Merkezi