İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Gelecek Partisi İstanbul İl Başkanı İsa Mesih Şahin’i makamında ziyaret etti. Gerçekleştirilen ziyarete Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Abdullah Başçı ve Gelecek Partisi İstanbul İl Yönetim Kurulu üyeleri de eşlik etti. Gelecek Partisi İstanbul İl Başkanı Şahin, İstanbul’da “Gelecek Meclisi” adını verdikleri bir yapıyı harekete geçirdiklerini ifade ederken yapılacak tüm projelerin takipçisi olduklarını vurguladı.

ŞAHİN: KANAL İSTANBUL HALKA SORULMALI

Şahin, Kanal İstanbul’un faydalarının ve zararlarının uzmanlar tarafından şeffaf bir şekilde tartışılıp kamuoyuna sunulması gerektiğini ifade ederken Kanal İstanbul ile ilgili İstanbul’da mevcut bulunan tüm ilçe belediyelerine mektup gönderdiklerini ifade etti. Şahin, İBB Başkanı İmamoğlu’na mektubu iletti. İmamoğlu da, Gelecek Partisi İstanbul İl Başkanlığına yapmış olduğu ziyaretteki memnuniyetini dile getirdi.

İMAMOĞLU: BU PROJE BÜYÜK BİR HATADIR

İmamoğlu, Kanal İstanbul’la ilgili “Bu proje büyük bir hatadır, bir beton kanal projesidir, İstanbullunun tenceresi kaynamazken inadına yapılacak bir projenin kimseye bir faydası olmayacaktır” ifadelerine yer verdi.

“HASSASİYET TAŞIYOR”

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Başcı da Siyaset bir uzlaşı sanatı olduğunu, siyasette sağduyulu dilin ve üslubun takip edilmesi gerektiğini vurgulayarak Gelecek Partisi genel merkezinin de Kanal İstanbul ile ilgili hassasiyet taşıdığını vurguladı. KENT YAŞAM

Editör: Haber Merkezi