Geçtiğimiz günlerde İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Arzu Önşen, İl Yöneticileri Alper İnanç ve Adnan Sinan Çakıroğlu Bahçelievler İYİ Parti Bahçelievler İlçe Başkanlığı’nı ve bölge esnafını ziyaretinin ardından bu hafta Samsun Milletvekili Bedri Yaşar, Genel İdare Kurulu Üyesi Burcu Akçaru, İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyeleri Şule Özdal ve Adnan Sinan Çakıroğlu İYİ Parti İlçe Başkanı Oğuz Albay ile beraber esnaf ve STK ziyaretleri gerçekleştirdi.

“SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI DEMOKRASİNİN VAZGEÇİLMEZLERİDİR”

Ziyaretlerin ardından konuşma yapan Samsun Milletvekili Bedri Yaşar, Sivil toplum kuruluşları demokrasinin vazgeçilmezleridir. Demokrasinin sinir uçlarıdır. Her şey buralarda oluşur, gelişir. Sayın Genel Başkanımız haftanın İki günü bir ile gidiyor. Geçen hafta Trabzon’daydı, önümüzdeki hafta Muğla’da olacak. Biz de iki haftadır 39 tane heyetimizle, 39 ilçede, sahada, halkımız ile birlikteyiz.  Önümüzdeki haftalarda da Ankara, Konya, Erzurum da olacağız.” dedi.

“BİZ ÜLKEYİ SİZDEN DAHA İYİ YÖNETİRİZ”

Mevcut Cumhurbaşkanı Hükümet sistemi otomatikman kendi sisteminden kaynaklanan sebeplerden dolayı Türkiye’de belli bir birliktelikleri, ittifakları zorunlu kıldığını belirten Yaşar, “Onların bu ülkeyi yönelik tasavvurları var. Bizim de bu ülkenin yönetimine yönelik tasavvurlarımız var. Bizim İddiamız şu: Biz ülkeyi sizden daha iyi yönetiriz!” dedi.


“GENEL BAŞKANIMIZ ÖNDE BİZ ARKADA ELİMİZDEN GELDİĞİNCE KOŞTURUYORUZ”

Genel İdare Kurulu Üyesi Burcu Akçaru ise, “Ben Ankara’da yaşıyorum. Seçim işlerinden sorumlu Genel Başkan Yardımcısıyım. Geçen hafta Bakırköy’deydim. Bu hafta Bahçelievler’deyim. 2 haftadır Sahayı organize ediyoruz. Hem partimizin çalışmalarını görüyoruz, gözlemliyoruz hem de halka ile buluşup dertlerini dinliyoruz. Genel Başkanımız önde biz arkada elimizden geldiğince koşturuyoruz.” dedi. ELİZAN FİDAN / KENT YAŞAM

Editör: Haber Merkezi