Bundan sonra sık sık bir araya geleceklerini, birlik ve beraberlik içinde asıl mücadele edilmesi gerekenin sarayda olduğunu söyleyerek konuşmasına başlayan CHP İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, il ve ilçe kongreleri sonrası yaşanan olumsuzluklarla ilgili de konuştu.

“Öncelikle hepinizin emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum” diyerek konuşmasına devam eden Kaftancıoğlu, “Başarmanın yolu inanmaktan geçiyor. Yapacak çok işlerimiz var. Yaşanan olumsuzlukları değil, yapacaklarımızı anlatarak İstanbul’a düşman olanlara sandıkta dersini vermeliyiz” dedi.

AZ OLSUN BENİM OLSUN DEVRİ BİTTİ

Şahsi ikbali ve menfaatleri için siyaset yapan her kim olursa olsun, kendi İl Başkanlığı döneminde hiç bir karşılığı olmayacağının altını çizen Kaftancıoğlu, “Az olsun benim olsun devri bitti. Biz Cumhuriyet Halk Partili’ler olarak, sevmekten önce sayma noktasına özellikle dikkat edeceğiz. Memleket bu haldeyken birbirimize en ufak şey söylemeye hakkımız yok. Eksiklerimiz olabilir, ama birbirini tamamlayan bir örgüt olarak çalışmalarımıza hız vereceğiz” ifadelerini kullandı.

CHP İl Başkanı olarak, inançla yapacakları mücadelede, herkesin emeğini gören bir yerden bakacağını, liyakatı esas aldığını ve başarıda emeği gören bir yerden siyaset yapacağına söz veren Kaftancıoğlu, bir müddet örgütü ile basına kapalı görüşerek karşılıklı fikir alış verişinde bulundu.

CHP Bakırköy İlçe Başkanı Selçuk Biber’de, hiç bir zaman ekipçilik ruhuyla çalışmadığını, bundan sonra da aynı şekilde çalışmaya devam edeceğini ve salonda gördüğü kalabalığı her yerde görmek istediğini söyledi. “Ben ekipçi davramıyorsam, sizde davranmayacaksınız. Hizmet yarışını 2019 için yapalım ve iktidar olalım” diyerek katılımcılara teşekkür etti.

Selvi Sarıtaç / Mahmut Erdinç / Kent Yaşam Gazetesi 

Editör: Haber Merkezi