HER TOPLANTIDA 300 CİVARI KATILIMCI YER ALIYOR 
Ak Parti Küçükçekmece ilçede Kastamonulular buluşmasına İstanbul’daki siyasi büyüklerini de davet ederek tanışma kaynaşma istişare birlik beraberlik konularında örnek çalışmaları ile partiye bağlılıkları ve birlik beraberlikleri takdir edilmekte. Kastamonulu ilçe yöneticileri farklı bir çalışma modeli uygulamaktalar. 


AK PARTİYE GÖNÜL VERMİŞ KASTAMONULULARIN SAYISI ÇIĞ GİBİ ARTIYOR
İlçe Başkanlığındaki üye hemşehrileri ile üst düzey Kastamonulu siyasi isimlerin buluştuğu toplantılarda farklı yüzler, farklı üyeler farklı protokol mensupları yer alıyor. Temmuz toplantısına İstanbul il yönetim kurulu üyesi Ali Yazlı, Yalova İl Başkan Yrd Hüseyin İshak, Esenler ilçe Başkanı Av. Umut Özkan ve çok sayıda Kastamonulu katıldı. Buluşmanın ev sahipliğini Küçükçekmece ilçe koordinatörü İstanbul İl Yönetim kurulu üyesi Hüseyin Eroğlu ve Küçükçekmece ilçe Başkanı Av Recep Şencan yaptılar. 


BİZ BİRLİKTE DAHA ÇOK GÜÇLÜYÜZ 
Buluşmada yapılan konuşmalarda Kastamonuluların AK Partiye çok önemli güç kattıklarının altı çizildi.  Küçükçekmece AK Parti olarak yeni çalışma döneminde sıkılmadık el, girilmedik gönül,  davet edilmedik üye, tanışamadığımız esnaf ve yönetici bırakmayacağız denildi.


Kent Yaşam Gazetesi

Editör: Haber Merkezi