Zafer Partisi Küçükçekmece İlçe Teşkilatı kuruluşunun ardından ilk olağan kongresini de yaptı. Yaklaşık bir ay önce kurulan Küçükçekmece Teşkilatı Cennnet Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen kongrede kurucu başkan Mustafa Güngör tek aday olarak delegelerin karşısına çıkardı.  Oy kullanan delegelerin tamamının oyunu alan Güngör’ün listesi güven kazanmış oldu. Kurucular Kurulu Üyeleri, Genel İdare Kurulu Üyeleri, İl Başkan Yardımcıları, İl yöneticileri, diğer ilçelerin ilçe başkanları ve sivil toplum kuruluşlarından temsilciler katıldı. Kongrenin divan başkanlığını İstanbul İl Başkan Yardımcısı Ulaş Öztürk yaptı. Öztürk, kongreyi açtığı konuşmasında Zafer Partisi kongrelerini Sivas Kongresine benzetti, inanmışlığa partilerinin örtülü sığınmacı  istilası ile  mücadelesine vurgu yaptı.

GÜNGÖR, KURUCULARA TEŞEKKÜR ETTİ.

İlçe Başkanı Mustafa Güngör ise ilk kongreye tek aday olarak girdiğini ama halkın partilerine göstereceği teveccüh ile çok adaylı kongrelerde salonları dolduracaklarına yürekten inandığını ifade etti. Güngör şunları söyledi: Yaklaşık 45 gün önce mazbatasını almış bir ilçe başkanı olarak karşınızda bulunuyorum. Bu süre zarfında atamamızı alır almaz 24 kişilik kurucu ilçe yönetimi ile birlikte gerekli evrakları hazırlayıp kongremizi gerçekleştirmenin heyecanını içerisindeyim. Desteklerini her an yanında hissettiğim yönetici arkadaşlarıma huzurlarınızda teşekkürü borç bilirim. Bugün değeri çok daha iyi anlaşılan bir mücadelenin kahramanı ve devletimizin kurucusu olan Mustafa Kemal Atatürk ile silah ve dava arkadaşlarının aziz hatırasını bir kez daha saygı ve şükran duygularımla anıyorum. Bu gün burada, bu salonda yapacak olduğumuz kongremizle; Türk milletine gönül vermiş korkusuz yüreklerin buluştuğu, 100 yıl önce Atamızın ‘Hattı müdafaa yoktur, sathı müdafaa vardır. O satıh bütün vatandır.’ sözünü ilke edinmiş Zafer’ e giden yolda kolkola gönül gönüle mücadelemizin startını Allahın izniyle veriyoruz.

“İSTİLAYA KARŞI HERKESİ SAFIMIZA KATACAĞIZ”

Küçükçekmece'de gönüllülük esasi ile ben de çalışmak istiyorum diyen her gönüldaşımızla omuz omuza vererek zafere inananlarla teşkilatımızı şekillendireceğiz .Türkiye'nin sığınmacı kılıfıyla sistemli bir şekilde istilasına karşı mücadele etmek isteyen herkesi safımıza katacağız. Çocuklarımıza hür ve bağımsız bir Türkiye bırakabilmek mücadelemizde; 21 mahallemizin her sokağında adımlarımız olacak milletimizin ferasetine güveneceğiz anlatmaktan yorulmayacağız. Bugün tek aday olarak girdiğim kongremizde seçilmiş ilçe başkanı olarak genel başkanımız profesör Dr Ümit Özdağ’ın başlatmış olduğu milli Mücadele’ye hep beraber destek vereceğiz” dedi.

NEDEN ZAFER PARTİSİNE OY VERİLMELİ?

Genel Başkan  Ümit Özdağ’ın bir televizyon programında sorulan soruya verdiği cevapla konuşmasını tamalayan Güngör şöyle devam etti:  Neden diğer partilere değil de Zafer Partisi’ne oy vermeliyiz? sorusuna Genel Başkanımız’ın.... ‘ Bakın şöyle tekrar ediyorum gelecek seçimler bir referandum olacak. 8 milyon sığınmacının gitmesini ve yerine yenilerinin gelecek 30 sene içerisinde milyonlarcasının gelmemesini istiyorsanız oy vereceğiniz tek parti Zafer Partisi! Teröre karşı sıfır taviz istiyorsanız ve teröristlerin bulundukları yerde Türkiye’ye girmeden imha edilmesini arzu ediyorsanız Türkiye'nin teröre teslim olmamasını istiyorsanız o zaman oy vereceğiniz tek parti Zafer Partisi’dir. İktidar değiştikten sonra birilerinin Londra'ya gidip yeni borçlar almak yerine Türkiye'de Devlet Planlama Teşkilatı’nı kurup, sürdürülebilir planlı bir kalkınmaya geçilmesini istiyorsanız ve büyük bir tasarruf tedbiri ile bu paraları vermesini engellemesini istiyorsanız o zaman tek oy vereceğiniz parti Zafer Partisi’dir.Eğer gençliğin Türkiye'de kalmasını, geleceğe umutla ve heyecanla tekrar bakmaya başlamasını istiyorsanız oy vereceğiniz tek parti Zafer Partisi’dir.  Tekrar hukuk devletinin kurulması ve hukukun üstünlüğü çerçevesinde bir yasama yürütme sistemin oluşmasını istiyorsanız oy vereceğiniz tek parti var Zafer Partisi’dir.  Köy okullarında tekrar İstiklal Marşı'nın çalınmasını Türk bayrağının çekilmesini istiyorsanız oy vereceğiniz tek parti var Zafer Partisi’dir.  Özetle diyoruz ki Zafer Partisi'nin zaferi Türk Milleti’nin zaferi olacak.”

Güngör başkanlığı’ndaki yönetim kurulu şu isimlerden oluştu:  Arife Atak, Aslan Altunal, Atilla Pilakay, Burak Teyyare, Ergül Dursun, Efraim Kalın, Emine Arslan, Emre Met, Ersin Tosyalı, Gökhan Dizmen, Hasan Hacıbekir, İlhan Serbest, İsmail Ekici, Kamil Baş, Meltem Karakuş, Mervenur Dik, Oğuzhan Özseçgin, Ozan Döner, Ömer Özen, Özkan Ataibiş, Pınar Yaman, Rasim Ese, Refik Can Bayrakçı, Satı Orduhan, Saim Baltu, Serap Sağlam, Serdar Aşmaz, Sevda Akkoca, Şemsinur Melike Topal, Şahin Bilir, Tahir Kürkçü, Ufuk Sazcı, Yıldırım Dursun.  TAYFUN ERCAN- KENT YAŞAM

Editör: Haber Merkezi